Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Κλειστή σήμερα η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών για να μην γίνει το πάρτι του «Ρουβίκωνα»


Σήμερα αποφασίσθηκε να μπει λουκέτο στη Φιλοσοφική Σχολή, όπου είναι προγραμματισμένο το ρεμπέτικο γλέντι από τα μέλη του Ρουβίκωνα, στην ταράτσα απέναντι από το κυλικείο του 4ου ορόφου.

Η ανακοίνωση της Σχολής :

«Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, με συνέπεια στη μέχρι τώρα στάση της σχετικά με την αυθαίρετη παρουσία της «Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας» στη Σχολή και αρνούμενη να αποδεχθεί την εξαγγελθείσα χθες δράση της, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή».

Ο Ρουβίκωνας όμως που δεν φοβάται τίποτα γιατί έχει την κάλυψη των συντρόφων του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για το κλείσιμο :

Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα
11 ώρες πριν
Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη σχολη. Θεωρούμε επιτακτικό η φιλοσοφική σχολή να ανοίξει κανονικά. Είναι απαράδεκτο η Καραμαλέγκου να συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη των φοιτητών. Είναι απαράδεκτη όλη η προσπάθεια που έχει στηθεί εδώ και κάποιο καιρό για να χτυπηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ο πανεπιστημιακός ως ελεύθερος χώρος. Είναι καθήκον όλων των φοιτητών, όλου του κινηματικού κόσμου των σχολών να περιφρουρήσουν το άσυλο. Καλούμε άπαντες αύριο από νωρίς το πρωί στη φιλοσοφική σχολή αθηνών. Η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει. Το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 13:00
Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου