Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Επίθεση Ρομά με πέτρες και μάρμαρα εναντίον αστυνομικών! Είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλο



Μόλις ο Ρομά αναγνώρισε τον αστυνομικό που τον είχε συλλάβει και τον είχε βάλει φυλακή άρχισε η επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των αστυνομικών.

Έχει κάνει τις φυλακές ολιγοήμερες διακοπές ο νόμος έγκλημα Παρασκευόπουλου, που για χάρη των τρομοκρατών Κουφοντίνα και Ξηρού παραμένει σε ισχύσει σε βάρος της ασφάλειας πολιτών για να παίρνουν άδειες οι τρομοκράτες και να μπορούν να αποφυλακιστούν με τις ευνοϊκές διατάξεις του εγκλήματος ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση σε αστυνομικούς πραγματοποίησαν Ρομά στη διάρκεια απόπειρας ελέγχου του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν στη συμβολή της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη.

Ειδικότερα, πλήρωμα περιπολικού πήγε να κάνει έλεγχο σε αυτοκίνητο που είχε δυνατή μουσική και στο οποίο βρίσκονταν δύο Ρομά οι οποίοι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ο ένας απο αυτούς ενώ είχε συλληφθεί για ληστεία με μαχαίρωμα και είχε καταδικαστεί βρισκόταν ελεύθερος με τον νόμο Παρασκευόπουλου. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο ένας απο τους Ρομά αναγνώρισε τον αστυνομικό που τον είχε συλλάβει και άρχισε μαζί με άλλους Ρομά που βρίσκοταν στην περιοχή να πετάνε πέτρες και μάρμαρα στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει.




Ο ένας από τους αστυνομικούς πυροβόλησε στον αέρα για να τους αναγκάσει να σταματήσουν με τους αστυνομικούς να βρίσκονται, ο ένας έχει σπασμένο χέρι και ο άλλος με ανοιγμένο κεφάλι.

Για το περιστατικό έχουν γίνει τρεις συλλήψεις και αναζητούνται δύο ακόμη άτομα. 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου