Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ανεξέλεγκτοι αποφυλακισμένοι Γεωργιανοί, Αλβανοί και Τσιγγάνοι βαρυποινίτες επιδίδονται σε κλοπές και ληστείες



Γεωργιανοί, Αλβανοί και Τσιγγάνοι βαρυποινίτες, έχουν αποφυλακιστεί χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου.

Εκατοντάδες ποινικοί κυρίως αλλοδαποί σκληροί κακοποιοί και Ελληνες Ρομά ληστές, καταδικασμένοι σε πολλά χρόνια κάθειρξης, έχουν αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων. 

Πρόκειται για συμμορίες κακοποιών που εισβάλουν στα σπίτια κακοποιώντας τα θύματα τους, και για οργανωμένες συμμορίες Ρομά και Αλβανών που κλέβουν αυτοκίνητα.

Όλες οι υποθέσεις που εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία και οδήγησαν σκληρούς κακοποιούς στις φυλακές ήρθε ο νόμος Παρασκευόπουλου να τους αφήσει ανεξέλεγκτα ελεύθερους σε βάρος των πολιτών και των περιουσιών τους.

Ιδιαίτερη έξαρση δείχνουν τα φαινόμενα κλοπών αυτοκινήτων και ληστειών αλλά και μια «ποιοτική» αναβάθμιση των συμμοριών, που φτάνουν ακόμη και στο σημείο να πυροβολούν τα θύματά τους για να πετύχουν τον σκοπό τους. 

Η Ασφάλεια προχώρησε σε χαρτογράφηση των εγκληματικών ομάδων και κατέληξε ότι σε μεγάλο αριθμό τα μέλη τους αποτελούνται από σεσημασμένους κακοποιούς, επικίνδυνους για την ασφάλεια των πολιτών, που είναι πλέον ελεύθεροι με τον νόμο Παρασκευόπουλου. 

Ο αριθμός των ανεξέλεγκτων αποφυλακίσεων δεν έχει ακριβώς προσδιοριστεί, αλλά μιλάμε για εκατοντάδες κακοποιούς Αλβανούς, Γεωργιανούς και Ελληνες, στην πλειονότητά τους Ρομά, πολλοί από τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα ριχτούν και πάλι στη δράση των κλοπών και ληστειών. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου