Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Ένοπλη Black Friday: Τέσσερις ληστείες στην Αθήνα- Πυροβολισμοί στη Μεταμόρφωση!



Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών των τεσσάρων ένοπλων ληστειών που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα δυο ωρών στην Αθήνα, το βράδυ της Πέμπτης, παραμονή του Black Friday.

Πιο αναλυτικά, στις 20:50 στην οδό Φαβιέρου στη Μεταμόρφωση, τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν με τα όπλα στα χέρια στο πολυκατάστημα «Πλαίσιο». Αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και αμέσως μετά βγήκαν έξω και επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας προσπάθησε να τους εμποδίσει, τους κυνήγησε, όμως αυτοί πυροβόλησαν 2-3 φορές στον αέρα για εκφοβισμό και έφυγαν με τις μοτοσυκλέτες τους προς άγνωστη κατεύθυνση!

Εντός του πολυκαταστήματος προκλήθηκε πανικός, καθώς ήταν ανοικτό ακόμη και είχε πολύ κόσμο λόγω των προσφορών στο πλαίσιο της Black Friday. 

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

Επιπλέον, στόχος ενόπλων έγιναν δυο σούπερ- μάρκετ στην πρωτεύουσα. Στις 20:30, δύο ένοπλοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, λήστεψαν το σούπερ μάρκετ «Βασιλόπουλος» στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι. Οι ληστές πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και διέφυγαν.

Περίπου μια ώρα αργότερα, στις 21:30, δύο ένοπλοι εισέβαλαν στο σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Χολαργό, στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης. Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν πελάτες και προσωπικό. Αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και  διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώθηκε επίσης ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βαρυμπόμπη. Και εκεί, δύο δράστες επιτέθηκαν στον υπάλληλο του πρατηρίου και αφού τον χτύπησαν του απέσπασαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Το θράσος τους ήταν τόσο μεγάλο που διέφυγαν με το αυτοκίνητό του!


Πηγή : nooz.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου