Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Τα Σκόπια διαψεύδουν Faz - Μαξίμου για συνάντηση Σπυράκη - Ζάεφ και τους εκθέτουν και πάλι



Στον πανικό του το Μαξίμου χρησιμοποίησε ένα fake δημοσίευμα της Faz για να δημιουργήσει κλίμα. Το είχαν κάνει σημαία για ημέρες και τελικά ξεφτιλίστηκαν όπως και η Faz απο τα επίσημα χείλη του εκπροσώπου των Σκοπίων.

Σε ερώτηση του ΙΒΝΑ για το αν η συνάντηση της Ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ  ήταν τυχαία ή συμφωνημένη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Σκοπίων  δήλωσε ότι δεν υπήρξε καμιά επίσημη συνάντηση μεταξύ του Zoran Zaev και της Μαρίας Σπυράκη.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος των Σκοπίων είπε : «Δεν υπήρξε καμία επίσημη συνάντηση του Πρωθυπουργού Zoran Zaev με την κ. Μαρία Σπυράκη ή άλλο μέλος της αντιπολίτευσης της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στις Βρυξέλλες το περασμένο έτος, ο Πρωθυπουργός και η κ. Μαρία Σπυράκη είχαν μια σύντομη συνάντηση σε καφέ, όπως είχε (σ.σ. ο Πρωθυπουργός) και με αρκετούς Ευρωβουλευτές και πολιτικούς από διάφορες χώρες».

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν πλήρως την εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη η οποία από την πρώτη στιγμή σχολιάζοντας το fake δημοσίευμα δημοσίευμα της FAZ είχε τονίσει: «Πήγα να πάρω καφέ δίπλα από το ευρωκοινοβούλιο, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, πήγαινα να πάρω το τρένο», δήλωσε η κα Σπυράκη στην εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι πέρα από αυτή την τυχαία συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, δεν υπήρξε δεύτερη, όπως υποστηρίζει ψευδώς η FAZ.

«Δεν ήμουν απεσταλμένη του Μητσοτάκη. Είχα οδηγία να παρουσιάσω τη θέση μας σε όλους τους εμπλεκόμενους. Γνωριζόμαστε με τον Ζάεφ και έχουμε κοινούς γνωστούς. Με τον Ντιμιτρόφ έχω συναντηθεί πολλές φορές. Με ρώτησε ‘τι θα κάνετε;’ και του είπα ότι θα ψηφίσουμε ενάντια στον συμβιβασμό που προωθεί ο Τσίπρας και πως μέχρι τότε δεν είχαμε ως κόμμα καμία επίσημη ενημέρωση».

Ερωτηθείσα γιατί δεν έγινε γνωστή αυτή η συνάντηση, η κα Σπυράκη απάντησε: «Ήταν μια δημόσια συνάντηση και έχω κάνει και άλλες πολλές τέτοιες. «Κυκλοφορούμε στα ίδια σημεία και στα ίδια μέρη. Δεν ανακοινώνουμε κάθε μέρα ποιους συναντάμε. Κάθε μέρα βλέπουμε ανθρώπους που βρίσκονται εκεί (σ.σ.: στο Ευρωκοινοβούλιο) διαρκώς».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου