Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Όταν έχεις χάσει την αξιοπρέπεια σου και έχεις τελειώσει πολιτικά κάνεις τον παλαβό!!


Με μία ανάρτηση στο Twitter ο Πάνος Καμμένος δείχνει τον πανικό του και ενώ τον είχαν πρώτα ξεφτιλίσει υπουργοί και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ του κόπηκε η μαγκιά μαζεύτηκε και έπεσε στα τέσσερα γλύφοντας τον Αλέξη Τσίπρα.
Έγραψε ο τελειωμένος πολιτικά που έχει χάσει την μπάλα Πάνος Καμμένος και έχοντας χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας που θα του επέτρεπε να απαντάει καταλλήλως στους ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν ούτε να τον ακούν και να τον βλέπουν
«Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει» έγραψε ο Πάνος Καμμένος.

Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου