Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Κακοποιοί εκμεταλλεύονται την ανομία που συντηρεί με νόμους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και αλωνίζουν




19:30 το απόγευμα σε μια γεμάτη από κόσμο Αθήνα, σε ένα εμπορικό δρόμο την Πανεπιστημίου, αδίστακτοι κακοποιοί ληστεύουν κοσμηματοπωλείο αδιαφορώντας για την αστυνομία, τους νόμους των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους αθώους πολίτες που τους παρακολουθούν άναυδοι και τρομοκρατημένοι.

Αυτή η εικόνα δείχνει το πόσο ξεδιάντροπους και αδίστακτους έχουν κάνει τους κακοποιούς οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τον εγκληματικό νόμο Παρασκευόπουλου, τις ποινές χάδι σε κακοποιούς, οι αλλεπάλληλες άδειες τρομοκρατών καταδικασμένων σε 11 φορές ισόβια και η ανοχή στα ανεξέλεγκτα Εξάρχεια των συντρόφων αντιεξουσιαστών, που κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς να τους ενοχλεί κανένας και ειδικά οι σύντροφοι Συριζαίοι.

Οι δράστες οπλισμένοι και με θράσος αδειάζουν τις προθήκες με τα κοσμήματα και τ' ακριβά ρολόγια και οι υπάλληλοι ουρλιάζουν από τρόμο μπροστά στην ψυχρότητα των κακοποιών και τα όπλα τους.

Οι τρεις κακοποιοί διέφυγαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα από το κοσμηματοπωλείο στην οδό Πανεπιστημίου 59 και Εμμ. Μπενάκη και κρύφτηκαν με τις μοτοσυκλέτες τους που αλλού στο γκέτο των συντρόφων Συριζαίων τα Εξάρχεια.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου