Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Τσίπρας φοβάται Κοτζιά - Καμμένο, φοβάται τις εκλογές δεν δημοσιοποιεί την επιστολή Κοτζιά



Ένας πρωθυπουργός ντροπή για την χώρα, φοβισμένος και εκβιαζόμενος προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία μέχρι τέλους αδιαφορώντας για τον κακό που κάνει στην χώρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ένα τελειωμένος πρωθυπουργός που έκανε και κάνει ακόμα μεγάλο κακό στην χώρα, έδωσε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες και αναφέρθηκε στην υπόθεση Κοτζιά.

Στο ερώτημα για το αν θα ικανοποιήσει το αίτημα του πρώην υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά και θα δώσει στη δημοσιότητα την 9σέλιδη επιστολή παραίτησης του απάντησε γεμάτος φόβο για την ξεφτίλα που πάθαινε εάν το τολμούσε: «Ενημερώθηκα με μια επιστολή που βρίσκεται στο γραφείο μου  με την ένδειξη αυστήρα προσωπικό Δεν συνηθίζω να δημοσιοποιώ επιστολές που απευθύνονται σε μένα ως αυστηρά προσωπικές .Το θέμα  για μένα έχει λήξει και δεν θα δώσω καμία συνέχεια. Ο Νίκος Κοτζιάς αφήνει πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Εχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη να συνεχίσουμε».

Μιλώντας για τον Πάνο Καμμένο  έδειξε πόσο τον φοβάται μην τον ρίξει και χάσει για λίγους μήνες ακόμα την καρέκλα : «Ήμουν απόλυτα σαφής. Στις συμμαχικές κυβερνήσεις υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Άλλο, όμως, η έκφραση διαφορετικής άποψης, άλλο η εθνική γραμμή που διατυπώνεται διεθνώς από τα αρμόδια πρόσωπα. Από εδώ και πέρα όποιος εκπροσωπεί τη χώρα στο εξωτερικό θα βρίσκεται με το καπέλο της εθνικής γραμμής«.

Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ή την πιθανότητα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο τελειωμένος Τσίπρας έδειξε το πόσο της φοβάται: «Δημοσιεύματα για εκλογές εντός διμήνου υπάρχουν εδώ και δυόμιση χρόνια. Θα συμβούλευα όσοι προβλέπουν εκλογές να παίξουν και κανένα λόττο, γιατί  οι προβλέψεις τους δεν έχουν επαληθευτεί, μπορεί να είναι πιο τυχεροί στον τζόγο».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου