Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Νέα εμφάνιση πανηγύρι της Παπακώστα : Ψηφίζω τις Πρέσπες μόνο με προϋποθέσεις




Τραγική συνέντευξη της Κατερίνας Παπακώστα πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά. Αφού ακούσαμε από το στόμα της για την κατάσταση στα πανεπιστήμια ότι φταίνε "συλλογικότητες" (και όχι ομάδες αναρχικών κακοποιών) έκφραση που χρησιμοποιούν οι ακροαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, είπε να προκαλέσει και για τα Σκόπια.

Ήταν σίγουρη όλη η Ελλάδα ότι η Κατερίνα Παπακώστα θα ψήφιζε το ξεπούλημα της Μακεδονίας γιατί αυτό είναι και το γραμμάτιο που πρέπει να πληρώσει στους Τσίπρα - Καμμένο που την έκαναν υπουργό για λίγους μήνες.

Την πρόθεσή της να υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και καλά με αστερίσκους, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα. Προϋπόθεση αποτελεί, όπως είπε, να υπάρξει ερμηνευτική δήλωση για την γλώσσα και την εθνότητα που θα ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αρχαία Μακεδονία.

Επίσης το κείμενο της συμφωνίας παραχωρεί «υπηκοότητα», όχι ακριβώς εθνότητα είπε για να πει η Παπακώστα και ζητάει  σαφέστερες διακρίσεις, αν και είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει τμήμα της συμφωνίας οπότε να είχαμε να λέγαμε κυρία Παπακώστα. Σημείωσε μάλιστα πως η ερμηνευτική δήλωση θα πρέπει να υπογραφεί και από τα Σκόπια.










0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου