Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Χριστοδουλοπούλου υπέρ αποφυλάκισης του συντρόφου τρομοκράτη Σάββα Ξηρού



Είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο νόμος έγκλημα Παρασκευόπουλου κατά της κοινωνία, ο οποίος έχει απελευθερώσει με κάθε τρόπο σκληρούς κακοποιούς και έχοντας κάνει τις φυλακές παραθεριστικά κέντρα λίγων μηνών, έγινε για δύο συντρόφους τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημήτρη Κουφοντίνα και τον Σάββα Ξηρό.

Το πάθος των Συριζαίων υπουργών δικαιοσύνης να συντηρήσουν ένα νόμο έγκλημα που έχει δημιουργήσει τεράστιες αντιδράσεις στην κοινωνία είχε και έχει μοναδικό σκοπό να βελτιώσει, τις συνθήκες κράτησης του Δημήτρη Κουφοντίνα καταδικασμένου εκτελεστή τρομοκράτη σε 11 φορές ισόβια, και να απελευθερώσει τον Σάββα Ξηρό καταδικασμένο βομβιστή τρομοκράτη σε 5 φορές ισόβια.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου αντί να απολογείται για τους λαθρομετανάστες που γέμισαν την χώρα καθώς και για τις ΜΚΟ που πήραν τον έλεγχο επί των ημερών της, κάνει τον συνήγορο του συντρόφου Σάββα Ξηρού.

Με θράσος λοιπόν προκαλώντας την κοινωνία,  τάχθηκε υπέρ του αιτήματος του πολυισοβίτη της 17Ν για απόλυση υπό όρους και κατηγόρησε εάν είναι δυνατόν τη ΝΔ ότι διαλέγει κατηγορίες κρατουμένων «που δεν αξίζει να ζουν»

Υπέρ της αποφυλάκισης του Σάββα Ξηρού για λόγους υγείας τάχθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία μάλιστα προέβαλε τον ισχυρισμό ότι είναι 90% ανάπηρος και δεν θα βλάψει την κοινωνία κατά την γνώμη της προκαλώντας τους συγγενείς των θυμάτων του τρομοκράτη.

«Πρέπει να πάνε σε λευκά κελιά αυτοί και να εξοντωθούν; Αυτές οι κατηγορίες βαριάς εγκληματικότητας δεν έχουν ελπίδα να επανενταχθούν και πρέπει να εξοντωθούν;», είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου δείχνοντας την αγωνία της να απελευθερωθεί ο σύντροφος τρομοκράτης δολοφόνος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου