Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Βέβαιος ότι θα βρεθούν βουλευτές εκτός ΣΥΡΙΖΑ να ξεπουλήσουν την Μακεδονία είναι ο Τζανακόπουλος



Βέβαιος ότι η κυβέρνηση θα διατηρήσει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία ακόμη και στην περίπτωση που οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν από την κυβέρνηση, εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και με λίγα λόγια είπε ότι θα βρεθούν και άλλοι βουλευτές εκτός των Μακεδονοκλάστων ΑΝΕΛ να ξεπουλήσουν την Μακεδονία.

Μιλώντας στον ρ/σ Realfm ο κ. Τζανακόπουλος είπε μέσα σε άλλα : «Από τη μεριά της η κυβέρνηση, και ιδιαίτερα από τη μεριά του Πρωθυπουργού, ποτέ ένα κακώς εννοούμενο μικροπολιτικό συμφέρον ή οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες δεν θα μπουν πάνω από αυτό το οποίο θεωρεί και είναι συμφέρον της χώρας. Επομένως, το χρονοδιάγραμμα έχει ως εξής, εφόσον ολοκληρωθεί η συνταγματική αναθεώρηση στη γειτονική χώρα, πράγμα το οποίο δεν προβλέπεται να γίνει πριν τα τέλη Ιανουαρίου, η ελληνική πλευρά οφείλει να καταθέσει τη συμφωνία στο ελληνικό κοινοβούλιο, να συζητήσει επ’ αυτής και τελικά να την κυρώσει με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που προβλέπεται. Η γνώμη μου είναι ότι όλα αυτά θα συμβούν καθώς υπάρχει ο κοινοβουλευτικός και πολιτικός συσχετισμός για την κύρωση χωρίς να προκληθούν οιουδήποτε τύπου πολιτικές εξελίξεις που δεν θα σχετίζονται με τη συμφωνία».

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση είπε αποχωρήσει από την κυβέρνηση, : «Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η κυβέρνηση δεν έχει τους πολιτικούς και κοινοβουλευτικούς όρους για να ολοκληρώσει την συνταγματική της θητεία».




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου