Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Πακιστανοί λαθρομετανάστες απήγαγαν και ξυλοκόπησαν αστυνομικό


Η απίστευτη εγκληματική ενέργεια έγινε στην περιοχή της Νίκαιας  σήμερα τα ξημερώματα και αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία έλαβε περίπου στις 3 τηλεφώνημα από κάτοικο της περιοχής, ο οποίος κατήγγειλε ότι σε γειτονικό διαμέρισμα επικρατεί έντονη φασαρία.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ  και όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το διαμέρισμα από όπου προερχόταν η όχληση δέχθηκαν επίθεση από ομάδα έξι Πακιστανών κακοποιών που άρχισαν να τους ξυλοκοπούν. 

Ακολούθησε όπως ήταν φυσικό συμπλοκή με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να συλλάβουν τους Πακιστανούς. Εισερχόμενοι στο διαμέρισμα είδαν ότι βρισκόταν στο πάτωμα δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος ένας συνάδελφός τους. 

Ο  αστυνομικός θύμα των Πακιστανών κακοποιών είχε διαπιστώσει ότι οι Πακιστανοί διακινούσαν λαθραία τσιγάρα και τους ακολούθησε, όταν έγινε αντιληπτός, τον απήγαγαν, τον οδήγησαν στο διαμέρισμά τους, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον ξυλοκόπησαν.

Οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν  υπέβαλλαν και μήνυση κατά του αστυνομικού με την κατηγορία ότι επιχείρησε να τους ληστέψει, ενώ με τη σειρά του ο αστυνομικός μήνυσε τους έξι Πακιστανούς για παρακράτηση και άσκηση σωματικής βίας.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου