Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ βρωμάει διαφθορά και υπόκοσμο


Είχαμε τις  καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για την κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων - μεταναστών και το 1,6 δις που αγνοείται με εμπλεκόμενους τους υπουργούς μεταναστευτικής πολιτικής από το 2015 έως σήμερα, τις ΜΚΟ που αδειοδοτήθηκαν στην Ελλάδα και τον ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο, και τώρα νέες αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα.

Το 1,6 δις διερευνάτε και από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και περιμένουμε να δούμε τι θα βγει, αλλά εδώ έρχονται άλλα σοβαρότερα σκάνδαλα που βρωμάνε και ξεφτιλίζουν την χώρα διεθνώς.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να κρύψει την εννιασέλιδη επιστολή του παραιτηθέντος υπουργού Κοτζιά προς τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τα όσα ειπώθηκαν από τον Πάνο Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο για 50 εκατ. και Σώρο 

Ο Νίκος Κοτζιάς, μεταξύ των πολλών άλλων που αναφέρει στην επιστολή του για τη θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρεται και στην εκδίωξη από το ΥΠΕΞ του ξάδερφου Τσίπρα, Γιώργου, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά και κάνοντας την Νέα Δημοκρατία να σηκώνει το θέμα ψηλά και να ζητά να δημοσιοποιηθεί η επιστολή.

Τι συνέβη με την  θητεία του Γ. Τσίπρα ως γενικού γραμματέα Οικονομικών Διεθνών Σχέσεωνστο ΥΠΕΞ; Ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην αποπομπή του όταν και εξεδιώχθη πέρυσι, ύστερα από εντολή του Νίκου Κοτζιά. 

Τι αναφέρει η επιστολή Κοτζιά για αυτό το περιστατικό που φρόντισε να καλύψει ο Αλέξης Τσίπρας;

 «Η κυβέρνηση χρηματοδοτείται από τον Σόρος για να πληρώνει ξένους» είπε ο Πάνος Καμμένος στο υπουργικό!!! Και τα ερωτηματικά είναι πολλά, πάρα πολλά και ο ελληνικός λαός ζητάει απαντήσεις. Ποια είναι τα ποσά με τα οποία όπως λέει ο Πάνος Καμμένος «λάδωσε» ο Σόρος; 

Που είναι οι εισαγγελείς διαφθοράς; Που είναι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου να φωνάξουν τον Πάνο Καμμένο και τον Νίκο Κοτζιά να ρωτήσουν έστω και τυπικά εάν φοβούνται να το κάνουν σωστά και να ρωτήσουν στο όνομα του ελληνικού λαού τι γίνεται; Τι είναι αυτά που ακούστηκαν; Ποιος είναι ψεύτης και ποιος λέει αλήθεια σε αυτό το τσίρκο που λέγεται κυβέρνηση.

Ποιος δικαστικός  μέχρι σήμερα έχει ζητήσει να διερευνηθεί η καταγγελία και η ακρίβεια των καταγγελόμενων; 

Μάλλον σε αυτή την περίπτωση δεν εξυπηρετεί το πρόσταγμα προς την δικαιοσύνη Πολάκη «άμα θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές, πρέπει άμεσα να βάλουμε κανέναν τους στη φυλακή».

Πιστεύουμε για το δίκαιο και το ηθικό μόλις φύγει αυτό το τσίρκο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που μας κυβερνά να γίνει πλήρης έλεγχος των πεπραγμένων της χειρότερης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην ιστορία της Ελλάδας από το 2015 μέχρι το τέλος της και εκεί οι έλληνες θα ανατριχιάσουν με όσα αποκαλυφθούν και με όσους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πάρουν τον δρόμο για τις φυλακές όπως ο Τσοχατζόπουλος και ο Γιάννος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου