Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Πανηγυρίζει και ο Τσίπρας που προχωράει το ξεπούλημα της Μακεδονίας -Καμμένος δείχνει δόντια



Πανηγυρίζει ο υποτίθεται πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδειξε την χαρά του με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έσπευσε να συγχαρεί τον πρωθυπουργό των Σκοπίων "απόψε επετεύχθη ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κοινή επιτυχία των δύο χωρών. Ενα πολύ σημαντικό βήμα, όπως συμπλήρωσε, για ένα μέλλον με ειρήνη και ευημερία μεταξύ των δύο λαών".  

Congratulations my friend @Zoran_Zaev ! Tonight’s vote is a big step towards our common success. A very important step to a peaceful and prosperous future for our people!

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) October 19, 2018

Η Πάνος Καμμένος που είχε ποντάρει ότι δεν θα περάσει η συμφωνία από τα Σκόπια είχε άλλη αντίδραση και προέβη σε σχόλιο για τις καταγγελίες περί δωροδοκιών βουλευτών της αντιπολίτευσης της ΠΓΔΜ προκειμένου να ψηφίσουν τη συμφωνία.

Ποιός θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολες προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 19, 2018


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου