Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Προκαλεί Καμμένο ο Κοτζιάς : Ας θέσει σε ψηφοφορία την πτώση της κυβέρνησης



Άρχισαν να προκαλούν τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δείχνοντας έτσι ότι ο χρόνος της συγκυβέρνησης τους έχει τελειώσει, τον χρησιμοποίησαν όλα αυτά τα χρόνια και τώρα δεν τον έχουν ανάγκη.

Την αρχή έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς για το Σκοπιανό, καλώντας ουσιαστικά το κυβερνητικό εταίρο του ΣΥΡΙΖΑ να θέσει θέμα δυσπιστίας στην κυβέρνηση.

Είπε στην ΕΡΤ1 ο Κοτζιάς «ακούω το σενάριο ότι οι ΑΝΕΛ θα πάνε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πέσει η κυβέρνηση. Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν έτσι, αλλά με ψηφοφορία. Όποιος θέλει ας φέρει πρόταση στη Βουλή και τότε θα ανακαλύψουμε τα μυστικά της Βουλής και τους πραγματικούς συσχετισμούς».

Ο κ. Κοτζιάς επιμένει στην προδοσία και το ξεπούλημα και επέμεινε στην άποψη ότι το δημοψήφισμα στα Σκόπια δεν αποτελεί νομικό όρο ή προϋπόθεση στη συμφωνία των Πρεσπών, εν αντιθέσει με τα όσα υποστηρίζει ο Π.Καμμένος, ο οποίος χαρακτήρισε «άκυρο» το δημοψήφισμα στη γείτονα και δήλωσε ότι ο Καμμένος είναι αναρμόδιος να μιλά για εξωτερική πολιτική

Εκεί που γελάει η υφήλιος είναι όταν ο Κοτζιάς είπε ότι "είμαστε σοβαρή κυβέρνηση και κάναμε σοβαρή διαπραγμάτευση "





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου