Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Το έγκλημα συντελείται! Τα γραφεία του Ρουβίκωνα στην φιλοσοφική με την ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ



Δεν ίδρωσε κανενός το αυτί ειδικά των ανάλγητων Πρύτανη και Γαβρόγλου, και κάποια στιγμή θα πρέπει για αυτή την συμπεριφορά τους να θέτουν σε κίνδυνο τους φοιτητές αφήνοντας ανεξέλεγκτες εγκληματικές οργανώσεις να τιμωρηθούν παραδειγματικά μόλις εδραιωθεί και πάλι η απόλυτη δημοκρατία στην χώρα.

Το γραφείο της εγκληματικής αντιεξουσιαστικής οργάνωσης του Ρουβίκωνα λειτουργεί λειτουργεί κανονικά στο πέμπτο όροφο της Φιλοσοφικής σχολής με κίνδυνο για τους φοιτητές και με τους αντιεξουσιαστές της εγκληματικής οργάνωσης να ποζάρουν και να λένε ήρθαμε για να μείνουμε στην Φιλοσοφική.

Το video με τα γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης που δέχονται κάθε Τετάρτη από τις 10:00 έως 13:30 στη φιλοσοφική σχολή του ΕΚΠΑ στην αίθουσα 516”



Η εγκληματική οργάνωση επιβεβαίωσε και πάλι ότι λειτουργεί ανεξέλεγκτα σε βάρος της ασφάλειας των παιδιών μας και ταυτόχρονα οι πανεπιστημιακές αρχές δεν έχουν τον παραμικρό έλεγχο των ιδρυμάτων.

Η νέα ανάρτηση του Ρουβίκωνα

Χθες, Τεταρτη 10 Οκτωβρίου , με μεγαλη χαρα ανοιξαμε για πρωτη φορα το καινούργιο μας στεκι στη Φιλοσοφική Σχολη του ΕΚΠΑ. Εδω και χρονια σε ολα τα εκπαιδευτικά ιδρυματα της χωρας δραστηριοποιούνται διαφορες πολιτικες παρατάξεις και συλλογικοτητες οι οποιες κατα κανονα διαθετουν και το δικο τους χωρο/στέκι. Οι αντιδράσεις τοσο της κοσμητορος, κ. Καραμαλεγκου, οσο και των μιντια μας διασκεδασαν ιδιαιτερως. Ετσι λοιπον αποφασισαμε να ανοίξουμε το στεκι μας και σημερα, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, να το περιφρουρήσουμε με την παρουσια μας και να δηλωσουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο οτι ηρθαμε εδω για να μείνουμε.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου