Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Γαβρόγλου Προκλητικός και γελοίος : Πέραν του γελοίου όσα ισχυρίζεται ο Μητσοτάκης για την ανομία στα Πανεπιστήμια



Ανεκδιήγητος και προκλητικός ο Κώστας Γαβρόγλου δεν βλέπει ανομία ο επικίνδυνος και απαράδεκτος υπουργός παιδείας.

Την πραγματικότητα και την αγωνία των φοιτητών και των καθηγητών για τα κρούσματα ανομίας προσπαθεί να κρύψει η αθλιότητα Γαβρόγλου και έχει το θράσος να λέει "Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Μητσοτάκης ότι η παραβατικότητα είναι το μακρύ χέρι της κυβέρνησης είναι πέραν του γελοίου, πέρα από κάθε δημοκρατικό διάλογο"

Αυτή την γελοιότητα ξεστόμισε ο ακατάλληλος υπουργός παιδείας Γαβρόγλο στο Πρώτο Πρόγραμμα και στη Φωνή της Ελλάδας  προκαλώντας την κοινωνία, του καθηγητές και τους φοιτητές στο πανελλήνιο 

Από το 2011 δεν υπάρχει καμία διάταξη ασύλου για τα πανεπιστήμια. Η παραβατικότητα από το 2011 μέχρι το 2017 που περάσαμε τον νόμο ήταν αυξημένη σε σχέση με αυτό που γίνεται σήμερα, υποστήριξε ο κ. Γαβρόγλου προκλητικά αναφερόμενος στο θέμα του ασύλου.

Είπε χωρίς να ντρέπεται ο Γαβρόγλου ότι «Εμείς είμαστε η μόνη κυβέρνηση μετά τη δικτατορία που αναγνώρισε δημόσια ότι υπάρχει πρόβλημα παραβατικότητας και συγκροτήσαμε μια ομάδα εργασίας με ειδικούς, την επιτροπή Παρασκευόπουλου. Εκδόθηκε ένα πόρισμα και 45 λεπτά αφότου το πήρε η νεολαία της ΝΔ, το επέστρεψε πίσω, ως φαιδρό και κατάπτυστο.

Τόνισε επίσης, ότι κ. Μητσοτάκης θωρακίζεται πίσω από αυτά για να μη μιλήσει για την ουσία των θεμάτων. Η μόνη άποψη που έχει είναι να καταργήσουμε αυτό που υπάρχει και τα είπε αυτά ο επικίνδυνος και ακατάλληλος Κώστας Γαβρόγλου χωρίς να ντρέπεται.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου