Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

«Φαντασίωση ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική» και ακόμα να την διώξουν από την θέση της



Αυτή είναι η ακροαριστερά επικίνδυνοι άνθρωποι, και είναι ντροπή για την χώρα μας να έχουμε τέτοιους ανθρώπους σε κύριες θέσεις να ασχολούνται με την ιστορία μας και το έθνος μας.

Η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου ορίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ  μέλος της επιτροπής για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων στην Ελλάδα και τα Σκόπια εάν είναι δυνατόν και έδειξε τις προθέσεις της από την αρχή λέγοντας ότι η «ελληνικότητα της Μακεδονίας» είναι μια φαντασίωση!.

Αυτή η απαράδεκτη και επικίνδυνη γυναίκα είναι ικανή να παραχαράξει τα βιβλία της ιστορία μας σε τέτοιο βαθμό που θα ξανά γράψει την ιστορία όπως την θέλουν οι Σκοπιανοί απο την αρχή.

Η Αλεξάνδρα Ιωαννίδου είναι ένα από τα επτά μέλη της επιτροπής που όρισε η ελληνική κυβέρνηση για να εξετάσει τον αλυτρωτισμό στα σχολικά βιβλία των Σκοπίων.

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ σε εκδήλωση που έγινε στο Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο δήλωσε: «Ανεχόμαστε χίλια μύρια όσα στο όνομα της τρομερής πατρίδας και μιας, ας το πούμε φαντασίωσης που μας λέει ότι η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική και θα παραμείνει ελληνική…».

Επίσης στον ίδιο λόγο τόνισε ότι όσοι θέλουν να αρθρώσουν μια άποψη όπως η δική της τόσα χρόνια δέχονταν λογοκρισία αλλά με την συμφωνία που υπεγράφη αυτό το πράγμα θα πάψει να υφίσταται.



Απλά ντροπή πρέπει να φύγουν να τελειώνουμε κάνουν τεράστιο κακό.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου