Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Εξάρχεια γκέτο κακοποιών με πάνω από 25 ένοπλες ληστείες μέσα σε δύο μήνες



Το χθεσινό 27χρονο θύμα ληστείας στην περιοχή των Εξαρχείων δείχνει την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας και ειδικά στα Εξάρχεια, φωλιά - κρυψώνα αναρχικών και κάθε είδους κακοποιών.

Σύμφωνα με την Καθημερινή στη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών, ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπερνά τα 25, με θύματα κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής και αρκετά από τα θύματα είναι δικηγόροι που αποχωρούν από τα γραφεία τους αργά το βράδυ.

Την περιοχή λυμαίνονται συμμορίες κακοποιών που διαπράττουν ανεξέλεγκτα και ανενόχλητα ληστείες καθώς δεν υπάρχει παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή.

Εχθές δύο δράστες τραυμάτισαν με μαχαίρι το νεαρό στα χέρια και το θώρακα και του άρπαξαν τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα με το θύμα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός» όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Στην ίδια περιοχή των Εξαρχείων, καταγράφηκαν ακόμη δύο κρούσματα ένοπλων ληστειών με θύματα πεζούς, ενώ άλλες πηγές ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, ο αριθμός των περιστατικών ξεπερνά τα 25.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου