Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Στο WSJ κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι θα ξεπουλήσει την Μακεδονία με κάθε κόστος



Ψυχρός και ανάλγητος, χωρίς κανένα ίχνος πατριωτισμού ο Αλέξης Τσίπρας στο WSJ,  δήλωσε αποφασισμένος να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα αποχωρήσει από τον κυβερνητικό συνασπισμό ο Πάνος Καμμένος.

Με τη δήλωση αυτή ο Τσίπρας, θέλει να διαβεβαιώσει ότι υπάρχουν και άλλοι βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο που θα ξεπουλήσουν εύκολα μαζί τους την Μακεδονία.

«Νομίζω πως η κυβέρνησή μου θα επιβιώσει, αλλά δεν ξέρω εάν θα επιβιώσει ο συνασπισμός. Όμως αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσει ο εταίρος μου», είπε ψυχρά ο Τσίπρας κάνοντας τον σίγουρο. «Η συμφωνία θα κυρωθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας στην πΓΔΜ» πρόσθεσε.

Δεν ξέχασε να γλύψει την Αμερική ο ακροαριστερός Αλέξης Τσίπρας του "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι" ότι κάνοντας τους τον φίλο θα επιβιώσει και είπε «Εάν θέλουμε να προστατεύσουμε το εθνικό συμφέρον, να αναβαθμίσουμε τον ρόλο της χώρας και να την κάνουμε μέρος της λύσης κι όχι του προβλήματος […] αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να σχηματίσουμε συμμαχίες. Και ο καλύτερος στρατηγικός σύμμαχος στην περιοχή είναι οι ΗΠΑ», είπε χαρακτηριστικά. Δήλωσε δε ότι «η συνεργασία μας και οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ είναι καλύτερες από ποτέ. Ίσως αυτό να είναι περίεργο, αλλά είναι αλήθεια».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου