Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Η απίστευτη ακροαριστερή κυνική δήλωση Τσακαλώτου αναστάτωσε το twitter


Τελικά δεν ειπώθηκε κατά λάθος. Την ευχή που έδωσε στη ΔΕΘ ο Τσίπρας την επανέλαβε και ο Τσακαλώτος.

Κάθε μέρα η κυβέρνηση αποδεικνύει τι σημαίνει κυβέρνηση αριστεράς, πόσο επικίνδυνη, ανάλγητη και κυνική είναι στο σημείο να μην υπολογίζουν ούτε την ανθρώπινη ζωή θυσιάζοντας τα πάντα για να παραμείνουν στην εξουσία.

Τέτοιες συμπεριφορές συναντάς μόνο σε ακροαριστερά και και ακροδεξιά καθεστώτα και η σημερινή κυβέρνηση είναι μια κυβέρνηση ακροαριστεράς με τις πλάτες της ακροδεξιάς.


Οι κυνικές δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου σχολιάστηκαν αναλόγως :


Πάντως μια συνέπεια & τιμιότητα αυτή η κυβέρνηση την έχει. Ψόφους μοίραζε πριν να εκλεγεί σε όσους ήταν αντίθετοι, ψόφους επικαλείται & τώρα που κυβερνά ακόμα & για αυτούς που την επιλέξαν. Να μην έχουμε & καμία αμφιβολία για το πόσο κοινωνικά ευαίσθητοι είναι
Mετά τον κ. τώρα & ο κ. μας εξηγεί ότι το ασφαλιστικό είναι βιώσιμο μακροπρόθεσμα, γιατί οι ασφαλισμένοι θα "αποχωρήσουν". Κάποτε έλεγαν πως οι άνθρωποι είναι πάνω από τους αριθμούς, τώρα ποντάρουν στο θάνατο των συνταξιούχων για να γλιτώσουν την καρέκλα τους.
Οι συνταξιούχοι να πεθάνουν, οι λαθρομετανάστες να πεθάνουν, οι επιστήμονες να φύγουν στο εξωτερικό.
Η κυβέρνηση έχει σχέδιο...
Ελπιζω οι γονείς μου να μη μάθουν τι είπε ο για τους συνταξιούχους!Δεν ειμαι σίγουρος οτι θα απαντήσουν με κομψό τροπο!
Στην αντιπολίτευση επειγόντως! Να αρχίσουν να μιλάνε πάλι για "ηθικό πλεονέκτημα". Γιατί όσο παραμένουν κυβέρνηση, δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και ξεφτιλίζονται..
Μετά τον μας ήρθε και ο να... υποδείξει (σε διεθνές ακροατήριο παρακαλώ) πως... «λύνουν» το... «πρόβλημα» με τους με... φυσικό τρόπο!
Και ακόμη... δεν έχει πέσει αυτή η !!!
Έτσι που το πάει η κυβέρνηση στο φάκελο με την σύνταξη θα υπάρχει και διαφημιστικό φυλλάδιο από γραφεία τελετών

Προβάλλοντας τον ανθρωπισμό αλλα και δημιουργικότητα της αριστεράς μέσα από την δίκαιη ανάπτυξη ο προσέθεσε:
"Θα τεθούν εκτός συστήματος με φυσικό τρόπο Μέχρι το 2020 το 30 ή το 40 δεν θα βρίσκονται πια εδώ και αν κάποιοι επιμείνουν ειδικά συνεργεία θα τους φολιάζουν"


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου