Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

Μέθυσαν με το παιχνίδι “Ring of Fire” και βίασαν 20χρονη



Τα παιχνίδια κατανάλωσης αλκοόλ έχουν μετατραπεί σε μάστιγα με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υπόθεση  νεαρής κοπέλας στην Ηλιούπολη, την οποία βίασαν δυο συμπαίκτες της μετά το παιχνίδι "Δαχτυλίδι της Φωτιάς ". Βασικός όρος του παιχνιδιού;  Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Η τράπουλα μοιράστηκε, τα ποτήρια γέμισαν με αλκοολ, η 20χρονη και η παρέα της πήραν θέση και  το παιχνίδι "Ring on Fire" ξεκίνησε .

Οι γύροι περνούσαν , τα ποτήρια γέμιζαν συνεχώς.

Η 20χρονη κοπέλα αρχισε να χάνει τις αισθήσεις της.Συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει  στο υπνοδωμάτιο. Ο εφιάλτης μόλις ξεκινούσε.

Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαιδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. Λίγα λεπτά μετά δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται  και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Ξύπνησε ταραγμένη , ούρλιαξε για βοήθεια, εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

"Ειχαμε πιει υπερβολικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε" 
Αυτό είπαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν αφού η 20χρονη αμέσως μετά το μαρτύριο που έζησε πήγε τρέχοντας  και σε άθλια κατάσταση στο Α.Τ Ηλιούπολης και τους κατήγγειλε.

Το "Ring on Fire" είναι ένα από τα πολλά επικίνδυνα drinking games το οποίο έχει γίνει γνωστό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μέσα απο υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι παίκτες πρέπει να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στους γύρους  χωρίς να χάσουν τις αισθήσεις τους, πράγμα αδύνατο καθώς η τράπουλα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να γίνονται όλοι λιώμα.

Για παράδειγμα με το χαρτί  3  πίνει αυτός που άνοιξε το φύλλο, με το  5  πίνουν όλες οι κοπέλες και με το 6 όλα τα αγόρια.

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.


Πηγή : star.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου