Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Το σύστημα υγείας Πολάκη - ΣΥΡΙΖΑ! Guardian: Στο έλεος του θεού οι τουρίστες στην Ελλάδα


Ο πλήρως αποτυχημένος Παύλος Πολάκης εγκληματεί κατά της υγείας των Ελλήνων πολιτών και των τουριστών της χώρας μας σε βαθμός κακουργήματος.

Ο θάνατος μίας Βρετανίδας τουρίστριας στην Κάλυμνο, που αποδόθηκε στην άθλια κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι ιατρικές υποδομές στην Ελλάδα των Πολάκη - ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κέντρισε το ενδιαφέρον του Guardian.

Σε ένα άρθρο κόλαφο για το σύστημα υγείας της χώρας μας, το δημοσίευμα επισημαίνει τον μεγάλο κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι τουρίστες, εάν βρεθούν αντιμέτωποι με κάποια ιατρική ανάγκη.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά και  στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου : «Αυτή η περίπτωση του άδικου θανάτου μίας Βρετανίδας τουρίστριας είναι αποτέλεσμα της απελπιστικής κατάστασης των ιατρικών υποδομών στα ελληνικά νησιά. Οι ελλείψεις γιατρών, βασικού εξοπλισμού, ασθενοφόρων και αναλώσιμων υλικών συνιστούν συνιστούν τεράστια απειλή για χιλιάδες τουρίστες και φυσικά τους πολίτες μας», ανέφερε ο κ. Γιαννάκος στην ανταποκρίτρια του Guardian στην Ελλάδα, Helena Smith.

«Οι ξένοι επισκέπτες, οι οποίοι ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα εκτός μεγάλων πόλεων, είτε σε νησιά, είτε σε ορεινές περιοχές, βρίσκονται στο έλεος του θεού», πρόσθεσε ο κ. Γιαννάκος

Η Βιβιέν Τέιλορ, από το Οξφορντσάιρ, είχε έρθει στην Ελλάδα με ένα γκρουπ τουριστών που ταξίδευε με θαλαμηγό, ό ταν άρχισε να διαμαρτύρεται για πόνους στο στήθος, αργά το βράδυ. Όταν κλήθηκε ασθενοφόρο από το τοπικό κέντρο υγείας, την πληροφόρησαν ότι δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο τη νύχτα και ότι θα έπρεπε να μεταβεί στο νοσοκομείο με ιδιωτικό μέσο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου