Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Εάν θύμα του Ζάκ ήταν ο κοσμηματοπώλης πόσοι θα διαδήλωναν;



Εάν ο Ζάκ Κωστόπουλος είχε καταφέρει να ληστέψει το κοσμηματοπωλείο και είχε μαχαιρώσει τον κοσμηματοπώλη πόσοι από αυτούς που έκαναν εχθές διαδήλωση θα έβγαιναν στους δρόμους;

Κανένας!! Αυτή είναι η υποκρισία και δείχνει πόσο υποκεινούμενες είναι τέτοιες ενέργειες δήθεν θλίψης και αγανάκτησης, η εκμετάλλευση του θανάτου του Ζάκ Κωστόπουλου που ούτε η ψυχή του δεν το θέλει.

Όλοι αυτοί που σήμερα χτυπιούνται γιατί δεν βοήθησαν τον Ζάκ να μην φτάσει σε αυτό το σημείο; Που ήταν αυτοί οι χίλιοι διαδηλωτές που πονάνε τώρα για τον Ζάκ; Γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο ο Ζάκ; Αυτό πρέπει να απασχολήσει όλους και να μην επιτρέπουν σε κανένα να εκμεταλλεύεται την μνήμη του.

Βανδαλισμούς σε βιτρίνες καταστημάτων στην περιοχή του Συντάγματος προκάλεσαν λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ κουκουλοφόροι που πήραν μέρος στην πορεία διαμαρτυρίας και μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο όχι για να τιμήσουν την μνήμη του αλλά για να σπάσουν και να καταστρέψουν περιουσίες αθώων ανθρώπων. 

Η συγκέντρωση έγινε στην Ομόνοια  και ακολούθησε  πορεία που θα κατά τον αρχικό προγραμματισμό θα κατέληξε μέσω του Συντάγματος στο κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος, πράγμα που αργότερα και μετά την ένταση δεν έγινε. 

Στην  πορεία συμμετείχαν περίπου χίλια μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, καθώς και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου