Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Όπως το περιμέναμε η Γεροβασίλη προκλητικά καλύπτει τον Ρουβίκωνα και γενικολογεί για την τρομοκρατία



Σε συνέντευξη της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», είπε να προκαλέσει καλύπτοντας τον Ρουβίκωνα χωρίς να μας πει τι θα κάνει και λέγοντας ακροαριστερές αμπελοφιλοσοφίες για την πάταξη της τρομοκρατίας γενικότερα.

Οι προκλήσεις της ακροαριστερής και προκλητικής Όλγας Γεροβασίλη είναι για τον Ρουβίκωνα που τον κάλυψε πλήρως βάζοντας και "χέρι" στην Νέα Δημοκρατία : είπε ότι «η εμμονή της ΝΔ με τον "Ρουβίκωνα" δείχνει την ιδεολογική της απομόνωση από τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας» και ότι «όσο δεν μπορεί να αρθρώσει ουσιαστικό πολιτικό λόγο για τα ζητήματα ασφάλειας που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες τόσο περισσότερο περνά τον Ρουβίκωνά της».

Με λίγα λόγια αντί να δώσει ένα μήνυμα στην κοινωνία ότι η ασφάλεια θα επανέλθει, έδειξε τις ακροαριστερές προθέσεις της καλύπτοντας πλήρως τους αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα.

Και δεύτερο η αναφορά της στην τρομοκρατία που έδειξε και πάλι τις ακροαριστερές της προθέσεις να καλύψει και την τρομοκρατία,  βάζοντας "χέρι" και σε αυτό στην Νέα Δημοκρατία και λέγοντας προκλητικά και με θράσος αμπελοφιλοσοφίες :  είπε ότι «ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την τρομοκρατία είναι να εξαλείψεις προληπτικά τις αιτίες που τη γεννούν, να χτυπήσεις τη διαφθορά, την απαξίωση της πολιτικής, τον αποκλεισμό, τις κοινωνικές διακρίσεις και ανισότητες» και κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι η αντίληψή της για την ασφάλεια ταυτίζεται με την άγρια καταστολή. «Κάθε διαφορετική προσέγγιση τους φαίνεται αδιανόητη και δεν μπορούν να την εξηγήσουν διαφορετικά παρά μόνο ως "προνομιακή" σχέση με την... τρομοκρατία».








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου