Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Αντρόπιαστη η Παπακώστα είπε διάφορα για να δικαιολογήσει την συμμετοχή της σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ



Τι να πεις και τι να γράψεις για την Παπακώστα που φυσικά και δεν έχει καμία σχέση με τον «Καραμανλισμό» που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει τις επιλογές της.

Δήλωσε αντρόπιαστη μιλώντας στον ANT1 ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εθνική συμμαχία και πως ο «Καραμανλισμός» υπηρετεί το ενιαίο μέτωπο στα εθνικά θέματα, και δεν φοβήθηκε όταν το έλεγε ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του Εθνάρχη που ο κάθε τελειωμένος τον χρησιμοποιεί ασύστολα.

Είπε η Παπακώστα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και την πορεία του διάλεξε: «Είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο για την χώρα και πρέπει τα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα να συνεννοηθούμε για το καλό της χώρας. Είναι συνειδητή η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να εγκαταλείψει τις αρχές του κ. Καραμανλή. Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί μετάλλαξη, η δική μου παράταξη τις οποίας τις αρχές ουδέποτε έχω απορρίψει. Υπάρχει συνειδητή επιλογή που κινείται ανάμεσα στον αντικοινωνικό φιλελευθερισμό που δεν υπηρετεί τον άνθρωπο αλλά το κέρδος. Είναι ένα συνονθύλευμα ακροδεξιάς πολιτικής ακολουθώντας την μόδα άλλων χωρών της Ευρώπης.  Θεωρώ πως στην πολιτική επιλέγεις στρατόπεδο. Είσαι με την κοινωνία ή με την ελίτ. 
Ο «Καραμανλισμός» υπηρετεί τα εξής: ενιαίο μέτωπο στα εθνικά θέματα. Υπηρετώ την κοινωνία άρα κοινωνικό πρόσημο στην πολιτική. Και τρίτον θα πρέπει να συνεννοηθούμε σε τρία ζητήματα. 
Δεν υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κυβέρνηση με βάση τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση σήμερα είναι μία συμμαχία»

Για να δικαιολογήσει τις παλαιές δηλώσεις κατά της κυβέρνησης είπε για να γελάει ο κόσμος ότι: «οι δηλώσεις που αναδείχθηκαν αφορούσαν την περίοδο του 2015 όπου τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Στις δηλώσεις μου με επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ο οποίος σήμερα έχει άλλη στρατηγική και έχει μπει στα παπούτσια του μεσαίου χώρου. Εξάλλου στην πολιτική κάποιος θα πρέπει να έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του».

Με λίγα λόγια η Παπακώστα, συμμετέχει σε μια συμμαχία από τελειωμένους, ανίκανους, αμόρφωτους και ανεπαρκής που κάνουν κακό στην χώρα!!! Μάλλον έχει δίκιο εκεί είναι η θέση της!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου