Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Όταν η γελοιότητα δεν έχει πάτο! Γαβρόγλου για το κουδούνι στις 9: Τσακώνονται στα σπίτια



Είναι πέρα πάσης αμφιβολίας ότι ο Γαβρόγλου, είναι ακατάλληλος και μόνο να αντιληφθεί τις ανάγκες της εκπαίδευσης και να κάνει τις όποιες απαραίτητες αλλαγές χρειάζονται.

Το μόνο που καταφέρνει είναι να υποβαθμίζει τα σχολεία και τα πανεπιστήμια με τις ενέργειες του και να ξεφτιλίζεται με δηλώσεις και αποφάσεις που μόνο γέλιο μπορούν να φέρουν και τίποτα περισσότερο.

Ο Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στον Real Fm 97,8, μέσα σε όσα είπε που δεν έχουν σημασία να τα αναφέρουμε, υπεραμύνθηκε της άποψής του ότι πρέπει το σχολείο να ξεκινά στις 9 το πρωί και αυτή την φορά έθεσε ως επιχείρημα και τους καυγάδες που γίνονται στα σπίτια: «Οι μεγάλοι καβγάδες γίνονται για τρία πράγματα στα σπίτια. Το ένα είναι ‘άφησε επιτέλους το κινητό σου και ασχολήσου με τα βιβλία’. Το δεύτερο είναι ‘κοιμήσου, αργείς’, και το πρωί ‘ξύπνα, ξύπνα’. Είναι οι βασικές εντάσεις σε μία οικογένεια. Εμείς δεν λέμε ότι όλα αυτά ως διά μαγείας θα σταματήσουν». Και συνέχισε εκμεταλλευόμενος τα ΑΜΕΑ για να δικαιολογήσει τις βλακείες του συμπληρώνοντας πως με αυτή την αλλαγή βοηθιούνται πολύ οι οικογένειες που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες, γιατί ξυπνούν πάρα πολύ νωρίς.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου