Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Στυγνός και ψυχρός ο Τσίπρας εύχεται να μην μακροημερεύσουν οι πάνω από 70χρονών συμπολίτες μας



Αυτό το απίστευτο σχέδιο που εύχεται να μην μακροημερεύσουν 1.500.000 συμπολίτες μας, έχει στο μυαλό του και επεξεργάζεται ο Αλέξης Τσίπρας.

Θέλοντας να επιχειρηματολογήσει ότι η περικοπή των συντάξεων δεν είναι μέτρο αναπτυξιακό και διαρθρωτικό, ο πρωθυπουργός σχολίασε ότι το μέτρο αφορά μια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, άνω των 70 ετών, συνεπώς θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου.

Η δήλωση Τσίπρα : «Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».

Η Νέα Δημοκρατία έβγαλε ανακοίνωση : 

«Τη "λύση" που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό, την αποκάλυψε χθες ο κ. Τσίπρας, ο οποίος σχεδόν εξέφρασε την ελπίδα του να μην μακροημερεύσουν για πολύ όσοι Έλληνες είναι άνω των 70 ετών. 

Και δεν ντρέπεται που δεν έχει ζητήσει ακόμη συγνώμη από 1,5 εκατομμύριο συμπολίτες μας».






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου