Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η Δούρου είναι 5 χρόνια περιφερειάρχης αλλά φταίνε οι άλλοι απλά Συριζαίκα



Η Δούρου έχει κληθεί επιτέλους ως ύποπτη τέλεσης αδικημάτων για την περυσινή τραγωδία στη Μάνδρα μαζί με άλλα εννέα πρόσωπα και εμφανίστηκε με θράσος εχθές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για να μας πει απλά Συριζαίικα και αντρόπιαστα ότι δεν φταίει αυτή αλλά οι άλλοι.

Είπε με θράσος η Δούρου μετά από 5 χρόνια στην περιφέρεια ότι κάποιοι έχουν… μνήμη χρυσόψαρου για να συμπληρώσει ότι τα αντιπλημμυρικά έργα στη Μάνδρα έπρεπε να είχαν περατωθεί το 2003 και απέφυγε Συριζαίικα να απαντήσει τι έχει κάνει η ίδια εδώ και 5 χρόνια για να διορθώσει των άλλων τα λάθη.

Για το ό,τι οι κάτοικοι της περιοχής ζουν με την αγωνία για την πρώτη βροχή, η Περιφερειάρχης Αττικής σχολίασε ότι ανησυχούν, δικαιολογημένα,  επί πολλές δεκαετίες και όχι μόνον σήμερα.

Σημείωσε ότι μία αιτία της καταστροφής είναι το μπάζωμα του ρέματος Κοροπούλη και υπενθύμισε ότι έχει εγκρίνει αντιπλημμυρικά έργα μισού δισεκατομμυρίου ευρώ.

Σχετικά με τα πυρά που δέχεται , άφησε αιχμές ότι είναι υποκινούμενα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019!! Δηλαδή ήθελε να μας πει ότι δεν είναι ανίκανη την πολεμάνε επειδή είναι ικανή!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου