Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ήταν δίκαιο έγινε πράξη! Με 1,2 δισ.$ στην Ελβετία ο γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας



Αυτή είναι η αριστερά η μάλλον η ακροαριστερά όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο λαός της Βενεζουέλας κάνει ουρές στα καταστήματα για να προμηθευτεί βασικά είδη διατροφής, πεινάει χωρίς φάρμακα και περίθαλψη και η ακροαριστερά κυβέρνηση του δικτάτορα Μαδούρο με συγγενείς και φίλους, βγάζει δισεκατομμύρια δολάρια από πωλήσεις πετρελαίου που καταλήγουν στο εξωτερικό σε λογαριασμούς αξιωματούχων του καθεστώτος Μαδούρο.       

Ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής", αποκάλυψε ότι η Ελβετία αποφάσισε να "παγώσει" τους τραπεζικούς λογαριασμούς επτά αξιωματούχων της Βενεζουέλας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και κορυφαίοι υπουργοί, και να τους απαγορεύσει την είσοδο στο έδαφός της. Από τις έρευνες προκύπτει ότι ο γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας, Ταρέκ Γουίλιαμ Σαάμπ, διατηρεί 1,2 δισ. δολάρια σε τρεις λογαριασμούς.

Οι κυρώσεις των ελβετικών αρχών, αφορούν τον αντιπρόεδρο του σοσιαλιστικού κόμματος του Μαδούρο, Διοσδάδο  Κασβέγιο, τον υπουργό Εξωτερικών, τον αρχηγό της ΕΥΠ, την πρόεδρο του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου, τον γενικό εισαγγελέα, τον πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου και τον δήμαρχο του Καράκας.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου