Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Παρασκευόπουλε άγαλμα θα σου κάνουν οι κατάδικοι αποφυλακίζεται ο Άρης Φλώρος της Energa



Με ποιόν άλλο, φυσικά με τον νόμο υπέρ κακοποιών Παρασκευόπουλου που συντηρεί στο ακέραιο ο χειρότερος από τον Παρασκευόπουλο, Κοντονής μήπως ευνοηθεί και κανένας τρομοκράτης μέχρι να ξεκουμπιστεί αυτή η επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών κυβέρνηση.

Αποφυλακίζεται λόγω προβλημάτων ψυχικής φύσεως και κρίσεων επιληψίας που συγκροτούν αναπηρία άνω του 67%, και το οποίο θέτει ως προϋπόθεση ο νόμος Παρασκευόπουλου, ο Άρης Φλώρος ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 21 ετών από τον Φεβρουάριο του 2017, όταν κρίθηκε ένοχος για το οικονομικό σκάνδαλο υπεξαίρεσης ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, στην υπόθεση Energa - Hellas Power. 

Δεν έχει συμπληρώσει καλά καλά ενάμιση χρόνο και ο νόμος λουκούμι για κακοποιούς και κατάδικους Παρασκευόπουλου τον απελευθερώνει παρά τα 21 έτη κάθειρξης.

Η αίτηση αποφυλάκισης του έγινε δεκτή καθώς αφορά λόγους υγείας και συγκεκριμένα πως διαγνώστηκε με ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% καθώς προσκόμισε έγγραφα του αρμόδιου δημόσιου φορέα, τα οποία πιστοποιούν πως αντιμετώπιζε κρίσεις επιληψίας και άλλα ψυχιατρικά προβλήματα. 

Με βάση βέβαια το άρθρο 110Α του ΚΠΔ κρατούμενος που πάσχει από  διαγνωσμένη αναπηρία άνω του 67%  αποφυλακίζεται με όρους εφόσον έχει εκτίσει το ένα πέμπτο της ποινής του και εδώ δεν έχει καλύψει ούτε για τα μάτια την ποινή αλλά έτσι ευνοεί κατάδικους ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μην ξεχνάτε ότι ο Άρης Φλώρος έχει και άλλη μεγάλη ποινή που του επεβλήθη τον περασμένο Μάρτιο γιατί είχε κριθεί ένοχος για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη. 

Η ποινή ως ηθικού αυτουργού ήταν 13 ετών που του είχε επιβληθεί και ανεστάλη από το δικαστήριο.  Οι φυσικοί αυτουργοί δύο σκληροί Αλβανοί κακοποιοί, που ανακρινόμενοι υπέδειξαν τον Άρη Φλώρο ως τον ηθικό αυτουργό που τους είχε υποσχεθεί αμοιβή 300.000 ευρώ προκειμένου να δολοφονήσουν τον δικηγόρο του ΛΑΓΗΕ και αντίδικό του στην υπόθεση Energa - Hellas Power Γιώργο Αντωνόπουλο.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου