Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την αποφυλάκιση των στρατιωτικών ώς επιτυχία της κυβέρνησης



Μόνο αφελείς και ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μπορούν να πιστέψουν ότι η κυβέρνηση Τσίπρα πέτυχε να αποφυλακιστούν οι δύο στρατιωτικοί μας.

Φυσικά και δεν είναι ικανή η κυβέρνηση Τσίπρα να επιτύχει κάτι τέτοιο και δεν θα ήταν ποτές εφικτό να πειστεί ο Ερντογάν από τον Τσίπρα που δεν τον έχει σε καμία εκτίμηση ο σουλτάνος, να αποφυλακίσει τους δύο στρατιωτικούς.

Εάν ο ίδιος ο σουλτάνος δεν ήθελε να το κάνει για άλλους όμως λόγους όπως η πίεση που νιώθει από την Αμερική, οι δύο στρατιωτικοί μας θα ήταν ακόμα στις φυλακές της Τουρκίας.

Η κυβέρνηση έχοντας αποτύχει σε όλα τα επίπεδα και παντού προσπαθεί να πιαστεί από κάπου και να εκμεταλλευτεί αυτό το ανέλπιστο δώρο που έκανε ο Ερντογάν και να το παρουσιάσει ως δικός της επίτευγμα.

Στο  non paper του Μαξίμου με τίτλο «Το πλαίσιο και οι ενέργειες που οδήγησαν στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών» γίνεται προσπάθεια να περάσει η ακροαριστερή προπαγάνδα και να πιστέψουν οι Έλληνες ότι ήταν οι μεθοδικές προσπάθειες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και η πολιτική αυτής της κυβέρνησης έναντι της Τουρκίας από το 2015 που οδήγησαν στην απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Δεν αναφέρουμε τι γράφει ακριβώς το non paper γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, θα είναι σαν να αναπαράγουμε την ακροαριστερή προπαγάνδα της κυβέρνησης που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και θα ξεφτιλιστούμε μαζί τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου