Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Με τις π@@@ιές κόμματα που ψηφίζεται, π@@@ιές από παπάρες θα ακούτε!!



Η γνωστή πλέον Ελένη Αυλωνίτου, δεν ντρέπεται να ξεφτιλιστεί γνωρίζοντας ότι δεν θα ξαναδεί την βουλή παρά μόνο περνώντας απ΄έξω η σε φωτογραφίες, και έτσι σε διατεταγμένη υπηρεσία χαρακτήρισε στον τηλεοπτικό αέρα "π@@@ιά" τα όσα είπε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις φωτιές στο Μάτι! 

Δεν είναι η μόνη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που ξεφτιλίζεται, λέει ότι θέλει, αδιαφορώντας για το κόστος και αυτό γιατί η ποιότητα των στελεχών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι κατωτέρας ποιότητας αποδεδειγμένα, με αποτέλεσμα η "π@@@ιά" να είναι καθημερινή από τα "π@@@ιά" στελέχη που απαρτίζουν την κυβέρνηση.

Κάποια στιγμή ο ψηφοφόρος όλων των κομμάτων που ζητούν την ψήφο μας και όχι μόνο της ξεφτιλισμένης κυβέρνησης όλων των εποχών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, να προσέχει ποιους βάζει στην βουλή γιατί ξεφτιλίζεται η χώρα με τέτοια κατωτέρας ποιότητας ανθρώπους που θέλουν να τους εκπροσωπήσουν και έτσι υποβαθμίζεται η πολιτική ζωή της χώρας.

Έχοντας βέβαια παράδειγμα τον χειρότερο πρωθυπουργό που έχει περάσει από την Ελλάδα Αλέξη Τσίπρα που η "π@@@ιά" είναι στο αίμα του, τι περιμένεις από τους βουλευτές του;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου