Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Φοβήθηκαν να γίνει το διάγγελμα μπροστά σε κόσμο γιατί δεν αντέχουν το ξύλο



Όπως αποκάλυψε και ο φωτογράφος Μενέλαος Μυρίλλας του πρακτορείου SOOC το Μαξίμου έκανε τα πάντα για κρύψει τον Αλέξη Τσίπρα ώστε να κάνει κρυφά το διάγγελμα.

Για να καταλάβετε όλοι το παιχνίδι που παίζεται, οι Συριζαίοι ειδικά οι αρουραίοι του Μαξίμου με πρώτο τον προϊστάμενο του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού Θανάση Καρτερό, ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι δεν έχουν καμία αποδοχή πλέον στην κοινωνία και τα όσα θα πει η μαριονέτα της κυβέρνησης Αλέξης Τσίπρας θα προκαλέσει πολύ πάρα πολύ όπως και έγινε, και εάν εκεί ήταν παρόντες θεατές δεν θα μπορούν να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους κατά του προκλητικού Αλέξη Τσίπρα.

Και φυσικά μιλάμε για τις αντιδράσεις των λιγοστών που ήταν  εκεί και όχι των στημένων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν τους ευτυχισμένους με επιφωνήματα ακροαριστερής καθεστωτικής χαράς και ευτυχίας.

Το ύφος κακόμοιρου δε του Αλέξη Τσίπρα μόνο αισιοδοξία δεν ενέπνεε αντίθετα εξόργιζε περισσότερο τους Έλληνες για την κατάντια της Ελλάδας.

Χαρακτηριστικό είναι μέσα σε άλλα που αναφέρει το κομμάτι που ξεφτιλίζει στεγνά την κυβέρνηση, τον Τσίπρα και το Μαξίμου ο Μενέλαος Μυρίλλας στο facebook : Η δουλειά βρώμαγε από το πρωί όταν τα σαΐνια της επικοινωνίας του Μαξίμου αποφάσισαν να ανακοινώσουν το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Ιθάκη λεπτά αφότου το σινουκ με την κομπανία του Μαξίμου απογειώθηκε λες και θα προλαβαίναμε να πάμε από Αθήνα στην Ιθάκη σε μια ώρα. Βέβαια ξέροντας τι μαλακοπίτουρες έχουν υπάρξει στο παρελθόν εκεί στα υπόγεια του Μαξίμου είμασταν ήδη στο νησί με τον συνάδελφο φωτορεπόρτερ Γιώργο Κονταρίνη αλλά και άλλους δημοσιογράφους.

Ευθυνόφοβα ανθρωπάκια που βρέθηκαν σε θέσεις εξουσίας, που τρέμουν ακόμα και την σκιά τους, κινούν σκοροφαγωμένα νήματα με σπασμωδικές κινήσεις και δεν έχουν καν το θάρρος να πουν ότι δεν θέλουμε κανέναν να καταγράψει κάτι που θεωρούν ιστορική στιγμή εκτός από αυτούς που ξέρουν ότι ελέγχουν και πληρώνουν (ΕΡΤ-Προσωπικός φωτογράφος του Πρωθυπουργού), ώστε να μην νιώσουν στιγμή πως μπορεί η μαριονέτα πάνω στην οποία ασελγούν να κάνει ένα ελεύθερο βήμα. Θα ήταν πιο έντιμο και σίγουρα πιο ευφυές να παραδεχτούν τι θέλουν, από το να μας λέει ο Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Θανάσης Καρτερός ότι «ποτέ δεν έχουν φωτογραφηθεί διαγγέλματα του Πρωθυπουργού, γιατί να γίνει σήμερα?» Λυπάμαι που οι παρωπίδες οι οποίες μάλλον γράφουν στην μια μεριά «έχουμε πάντα δίκιο» και στην άλλη «ο Τρότσκι απλά σκόνταψε με το κεφάλι στην ορειβατική αξίνα του συντρόφου Μερκαντέρ» και τις οποίες πιθανώς φοράει σε μόνιμη βάση δεκαετίες τώρα, δεν τον έκαναν να καταλάβει το ποσό υποβάθμισε το επικοινωνιακό Καβαφικό τρικ που και ο ίδιος ίσως προέκρινε, παραδεχόμενος οτι είναι άλλο ένα διάγγελμα της σειράς.

Η άγνοια του πρωθυπουργού για το πόσο ηλίθιοι και ανίκανοι είναι αυτοί που έβαλε να τον περιτριγυρίζουν αλλά και πόσο μικρό τον κάνουν να δείχνει αποτυπώθηκε τόσο στην ειλικρινή του απορία όταν είδε εμένα και τον φωτογράφο της ευρωκινησης Γιώργο Κονταρίνη να μπαίνουμε στην συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Ιθάκης και με χαμόγελο μας ρώτησε «πού ήσασταν εσείς ρε παιδιά?» όσο και στην αμηχανία του όταν απαντήσαμε με τον τρόπο που άρμοζε. Ξέροντας την λατρεία μου στην Αριστοφανική θεατρική γλώσσα μπορείτε να φανταστείτε τι όμορφα πράγματα ακούστηκαν σήμερα, αυτή την τόσο γιορτινή και αισιόδοξη ημέρα. Νιώθω κάπως άσχημα που παραδέχθηκα με τοσες κάμερες κινητών να γράφουν, και της ΕΡΤ αλλά αυτή δεν μετράει γιατί όταν στριμοκωλιαζει κανείς τον Πρωθυπουργού ως εκ θαύματος είναι πάντα στο pause, ότι δεν σκοτίζομαι καθόλου για την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ιθάκης, ξανά συγγνώμη κύριε δήμαρχε σάς το είπα και την ώρα που έπεφτε το ξεχεστηριο αλλά η δήλωση στην οποία μας απαγορεύτηκε από τους Αστυνομικούς του Μαξίμου να φωτογραφίσουμε κατόπιν εντολής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού ξεπερνά την συνάντηση σας κατά πολύ σαν είδηση και μάλιστα σε διεθνή κλίμακα.»


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου