Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ντου του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αυστρίας με τα χέρια στις τσέπες ανενόχλητα


Νέα Δημοκρατία : Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες

Είχε την ανοχή του Τόσκα, τώρα ένας λόγος περισσότερο με τον σύντροφο ακροαριστερό Σκουρλέτη να ενταθεί η δράση του Ρουβίκωνα, που εξελίσσεται σε τρομοκρατική ομάδα με την πλήρη ανοχή των συντρόφων Συριζαίων της κυβέρνησης Τσίπρα και του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα.

«Ντου» πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ρουβίκωνας στην Πρεσβεία της Αυστρίας που βρίσκεται δίπλα στην Βουλή και το Μαξίμου στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 4.

Οι αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα, ξεφτίλισαν και πάλι την Ελλάδα, αφού όπως πάντα και ανενόχλητα, μπήκαν στην είσοδο του κτιρίου, πέταξαν φέιγ βολάν και αποχώρησαν, με την ανοχή των συντρόφων Συριζαίων.

Το γνωστό αρχηγικό στέλεχος του Ρουβίκωνα έγραψε για την επίθεση στην πρεσβεία της Αυστρίας :


Γιωργος Καλα'ι'τζιδης
20 ώρες πριν
Εισβολή του Ρουβίκωνα μέσα στην πρεσβεία της Αυστρίας (για την ψήφιση του 12ωρου) πρίν απο λίγο.Η πρεσβεία βρίσκεται λίγα μέτρα απο την κλούβα που φυλάει το μέγαρο μαξίμου.Η σεζόν ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

To video από την επίθεση :



Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτίρια.

 Γνωρίζουμε ότι είναι μάλλον υπερβολή να ζητάμε απαντήσεις από την Κυβέρνηση, αλλά ειλικρινώς αναρωτιόμαστε αν σκοπεύει επιτέλους να κάνει κάτι ή αν θα αναλάβει έστω την... πολιτική ευθύνη».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου