Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018

Συνεχίζονται οι κρυφές ακροαριστερές "μετακομίσεις" τρομοκρατών! Μετέφεραν και τον ΞηρόΜετά τον σύντροφο Κουφοντίνα ήρθε και η ώρα του συντρόφου τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού να μεταφέρθηκε  κάτω από άκρα μυστικότητα στις Φυλακές Χαλκίδας, σήμερα το πρωί της Δευτέρας (06-08-2018).

Το κόλπο της μεταφοράς και του Ξηρού στήθηκε από τον Κοντονή και τον ΣΥΡΙΖΑ και καλά ότι είναι στο πλαίσιο της εκκένωσης των Φυλακών Κορυδαλλού από βαρυποινίτες, για να δικαιολογηθεί η προκλητική μεταφορά του συντρόφου εκτελεστή τρομοκράτη Κουφοντίνα, και όσων άλλων περιλαμβάνει το ακροαριστερό σχέδιο για τους συντρόφους τρομοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Εντύπωση κάνει αυτή η καθεστωτική ακροαριστερή μυστική μεταφορά των τρομοκρατών σε άλλες φυλακές. 

Ούτε το υπουργείο Δικαιοσύνης είχε ενημερώσει σχετικά, ούτε και η Ελληνική Αστυνομία είχε εκδώσει κάποια ανακοίνωση στην οποία να γίνεται λόγος για μεταγωγή του εν λόγω κρατουμένου…

O Χριστόδουλος Ξηρός έχει καταδικαστεί σε 6 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 6 δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και συμμετοχή στην «17 Νοέμβρη», είχε πάρει άδεια και είχε εξαφανιστεί.

Οι προκλητικές μετακινήσεις συντρόφων τρομοκρατών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζονται αδιαφορώντας η κυβέρνηση και ο περίεργα κινούμενος υπέρ τρομοκρατών Κοντονής για τις αντιδράσεις, και το ερώτημα είναι γιατί αφού σε λίγους μήνες όσοι τρομοκράτες μεταφέρθηκαν οπουδήποτε θα επιστρέψουν πίσω σε φυλακές υψίστης ασφαλείας γίνονται αυτές οι ακροαριστερές μεταγωγές.


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου