Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Ν.Δ: Στην καρδιά του καλοκαιριού η Κυβέρνηση έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα του καταδικασμένου τρομοκράτη.





Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Καβάλας, κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος,  με αφορμή την απόφαση μεταγωγής του Δ. Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η μεταγωγή του καταδικασμένου τρομοκράτη  Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου αποτελεί άλλη μια βάναυση πρόκληση στο κοινό περί δικαίου αίσθημα του ελληνικού λαού.

Όχι γιατί η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών του Υπουργείου Δικαιοσύνης λήφθηκε με τη προβλεπόμενη κατά το νόμο διαδικασία, όπως ισχυρίζεται με υπερηφάνεια ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης. Ούτε γιατί στο ανοικτού τύπου κατάστημα κράτησης ο Κουφοντίνας θα έχει τη δυνατότητα να απασχοληθεί σε αγροτικές εργασίες, ώστε να μειωθεί ο συνολικός χρόνος έκτισης της ποινής του.

Αλλά γιατί η απόφαση αυτή συνιστά ευμενή διακριτική μεταχείριση της Πολιτείας προς έναν αμετανόητο για τα εγκλήματά του τρομοκράτη.

Αυτόν που προσπάθησε να την καταλύσει κατ' επανάληψη  διά της ένοπλης βίας και της δολοφονικής του δραστηριότητας, για να προστρέχει σήμερα ικέτης στην επιείκεια των θεσμών της.

Στην καρδιά του καλοκαιριού η Κυβέρνηση έσπευσε να ικανοποιήσει το αίτημα του καταδικασμένου τρομοκράτη. Στην κρίση του ελληνικού λαού, όμως, η καταδίκη του είναι οριστική και αμετάκλητη».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου