Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Γελάει ο κόσμος με τον Νίκο Παππά και αυτά που είπε για ανασχηματισμό


Θα αναφερόμασταν σε όλα όσα είπε ο Νίκος Παππάς για τον ανασχηματισμό απελπισίας του Αλέξη Τσίπρα που χρησιμοποίησε πολιτικά ναυάγια από όλα τα κόμματα νομίζοντας ότι έτσι θα εκπροσωπεί όλους του Έλληνες, αλλά θα αναφέρουμε μόνο σε κάποια χαρακτηριστικά με σχολιασμό για να μην σας εκνευρίσουμε.

Όλα τα παρακάτω τα είπε μιλώντας "στο Κόκκινο" ο Νίκος Παππάς : «Η κυβέρνηση είναι μία κυβέρνηση συνεργασίας, όχι μονοκομματική, και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κεντρική πολιτική δύναμη στο προοδευτικό φάσμα» ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας για τον ανασχηματισμό και εκεί ξεσπάσαμε σε ασταμάτητα γέλια.

Σημείωσε επίσης ότι κεντρικό πολιτικό μήνυμα είναι το μήνυμα του ανοίγματος και της ανασυγκρότησης του προοδευτικού χώρου και «αυτό πρέπει να κρατήσουμε» και να μην μας πέσει προσθέτουμε.

Προτεραιότητα είπε για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο για την κυβέρνηση, είναι το κλείσιμο των μνημονίων το οποίο διαμορφώνει μια νέα κατάσταση την οποία δεν βλέπει κανένας Έλληνας πολίτης προσθέτουμε. Οι βασικές μας θέσεις μπορούν να συσπειρώσουν ευρύτερες δυνάμεις, συνέχισε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, και αυτό ανησυχεί τους πολιτικούς μας αντιπάλους που λένε ότι η κυβέρνηση είναι απομονωμένη, έτσι νομίζει ότι γίνεται με το φτωχό ακροαριστερό του μυαλό ο Νίκος Παππάς.

«Αυτή η κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να συσπειρώσει καινούργιες δυνάμεις και ανοίγει εκ νέου το πολιτικό παιχνίδι» σημείωσε κάνοντας ότι δεν ξέρει ότι η κυβέρνηση αυτή έχει τελειώσει και μαζεύει μόνο πολιτικά σκουπίδια μαζί της που θέλουν να επιβιώσουν όσο και η ίδια η κυβέρνηση.

Ο Ν. Παππάς μιλώντας για τα νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση, είπε ότι "η Αριστερά αποδεικνύει ότι έχει στελεχιακό βάθος" και εκεί κάναμε καινούργιο στομάχι από τα γέλια και συνέχισε για να μας αποτελειώσει λέγοντας ότι "μπορεί να αναδεικνύει ανθρώπους που είναι όχι μόνο εξοπλισμένοι πολιτικά και ιδεολογικά, αλλά και άρτιοι σε τεχνολογικό επίπεδο".

Προσέθεσε ότι στον ανασχηματισμό υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι, πολλές γυναίκες και υπογράμμισε ξανά ότι το κεντρικό μήνυμα είναι αυτό της διεύρυνσης της απήχησης της κυβέρνησης ,νομίζοντας ότι βάζοντας όποιον να΄ναι ότι να΄ναι θα έχει την αποδοχή των Ελλήνων!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου