Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ο Ρουβίκωνας "δίνει γραμμή" στην Παπακώστα να βάλει σε τάξη την αστυνομία



Τους έχει πάρει στο ψιλό τους συντρόφους ο Ρουβίκωνας και απειλεί  ανεξέλεγκτα χωρίς να τον σταματάει κανένας.

Ο Ρουβίκωνας επανήλθε με νέα ανάρτηση και με απειλητικές διαθέσεις.

Τώρα έπιασε την Παπακώστα δίνοντας της γραμμή γεμάτη ειρωνεία και λέγοντας τη να κάνει και «βάλει σε μία τάξη τους αστυνομικούς».

Το θέμα είναι τι εντολές θα έχει η Παπακώστα από την ακροαριστερή παρέα του Μαξίμου και ποιος θα είναι ο ρόλος της στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη γιατί η ακροαριστερή Όλγα Γεροβασίλη είναι το "κακό σκυλί" του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση στο facebook :

«Έγινε μια επίθεση πρίν… 5 χρόνια στον Καμμένο και «ταυτοποιήθηκε»ο δράστης μετά απο αυτά τα 5 χρόνια, και λίγες ώρες μετά την παρέμβαση μας στο Υπουργείο Εξωτερικών!Ο δράστης είναι «περιφερειακό μέλος» του Ρουβίκωνα(τι πάει να πει αυτό;) και πετάει μάλλον και μερικές μολότοφ σε ματατζήδες…Παράλληλα χτές «ταυτοποιήθηκα» και εγω με άλλον έναν για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο εξωτερικών βεβαίως βεβαίως…Η «ρελάνς» που επιχειρεί η αστυνομία ως απάντηση στις τελευταίες δράσεις της ομάδας είναι επιεικώς χοντροκομένη. Ελπίζω η Παπακώστα να τους βάλει σε μια τάξη..».

Γιωργος Καλα'ι'τζιδης
14 ώρες πριν
Έγινε μια επίθεση πρίν... 5 χρόνια στον Καμμένο και "ταυτοποιήθηκε"ο δράστης μετά απο αυτά τα 5 χρόνια, και λίγες ώρες μετά την παρέμβαση μας στο Υπουργείο Εξωτερικών!Ο δράστης είναι "περιφερειακό μέλος" του Ρουβίκωνα(τι πάει να πει αυτό;) και πετάει μάλλον και μερικές μολότοφ σε ματατζήδες...Παράλληλα χτές "ταυτοποιήθηκα" και εγω με άλλον έναν για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο εξωτερικών βεβαίως βεβαίως...Η "ρελάνς" που επιχειρεί η αστυνομία ως απάντηση στις τελευταίες δράσεις της ομάδας είναι επιεικώς χοντροκομένη.Ελπίζω η Παπακώστα να τους βάλει σε μια τάξη..


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου