Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Ν.Δ.: Για πολλοστή φορά, το διεθνές κύρος της χώρας μας υφίσταται σοβαρότατο πλήγμα.




Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφορικά με τις εικόνες ντροπής που προέβαλε ρεπορτάζ του BBC για τη Μόρια Λέσβου, κατέθεσε σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής και έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για πολλοστή φορά, το διεθνές κύρος της χώρας μας υφίσταται σοβαρότατο πλήγμα. 

Για πολλοστή φορά, τα  διεθνή τηλεοπτικά μέσα μιλούν για “ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των διαφόρων φυλών μεταναστών” στους χώρους φιλοξενίας, για “δεκάχρονα παιδιά που προσπαθούν να αυτοκτονήσουν” και  για “εικόνες ντροπής” που αντικρίζει όποιος διαβεί το κατώφλι του προσφυγικού καταυλισμού της Μόριας Λέσβου.

Οι ντροπιαστικές αυτές αναφορές προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των διεθνών προσβλητικών σχολίων και επικρίσεων προς τη χώρα μας. Και ο υπαίτιος αυτού του εθνικού εξευτελισμού είναι ένας: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Μια Κυβέρνηση που λαμβάνει γενναία χρηματοδότηση για το Μεταναστευτικό, όμως η ανικανότητά της να τη διαχειριστεί είναι παροιμιώδης. 

Οι υπεύθυνοι για την τραγική αυτή κατάσταση οφείλουν να λογοδοτήσουν ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας και να εξηγήσουν τους λόγους που η χώρα μας συνεχίζει να διασύρεται σήμερα διεθνώς».


Κατεβάστε την ερώτηση εδώ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου