Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Ποιος είναι ο ρόλος των δήθεν οικολόγων στην κυβέρνηση; Εκτός από το βόλεμα;



Όλη η Ελλάδα αναρωτιέται ποιος είναι ο ρόλος των δήθεν οικολόγων στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και μετά από τόσες περιβαντολογικές καταστροφές επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κανένας βολεμένος δεν έχει υποβάλει την παραίτηση του.

Δείγμα αυτών που κάνει τους Έλληνες πολίτες να αναρωτιούνται είναι και ο ανεκδιήγητος Τσιρώνης που δηλώνει οικολόγος και ανέχεται τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα της κυβέρνησης.

Προκλητικός ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης, ζήτησε συγνώμη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 γιατί όπως ανέφερε, ενώ ως Οικολόγοι ήξεραν κάποια πράγματα, δεν πίεσαν όσο έπρεπε και αντί να συνεχίσει με παραίτηση του ίδιου και των οικολόγων είπε για να ξεφτιλιστεί ακόμα μία φορά γιατί δεν είναι η πρώτη του φορά : «Το ότι αναλαμβάνει κάποιος την ευθύνη, δεν σημαίνει ότι είναι και φταίχτης», σχολίασε ο Γιάννης Τσιρώνης.

Είπε επίσης ο αντρόπιαστος και ξεφτιλισμένος Γιάννης Τσιρώνης αναφορικά με τη στάση των Οικολόγων, τους οποίους και εκπροσωπεί, ανάφερε, «εμείς οι Οικολόγοι ζητήσαμε συγνώμη. Νιώθουμε την ανάγκη, εμείς οι οικολόγοι να ζητήσουμε συγνώμη, γιατί εμείς κάποια πράγματα τα ξέραμε. Δεν πιέσαμε όσο έπρεπε».

Η ξεφτίλα είχε και συνέχεια αφού είπε ο ανεκδιήγητος να μην πούμε απλά βλάκας «Ούτε στην... 11η Σεπτεμβρίου είχαν γίνει όλα καλά»

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, δήλωσε ότι κατά τη γνώμη του καλώς δεν έγιναν οι παραιτήσεις την πρώτη εβδομάδα. Παρόλο που παραδέχτηκε ότι δεν «έγιναν όλα καλά καμωμένα», πρόσθεσε πως ούτε... στην 11η Σεπτεμβρίου είχαν γίνει όλα καλά.

Ξαναψηφίστε δήθεν οικολόγους!! Ξαναψηφίστε την ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου