Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Οι Τούρκοι πιστεύουν ότι τους βομβαρδίζουν με «βόμβες ομοφυλοφιλίας»



Ο αντιαμερικανισμός στην Τουρκία φαίνεται να έχει ξεπεράσει κάθε όριο με παντός είδους θεωρίες συνωμοσίας να ανθίζουν…

O Μεχμέτ Μπαρλάς είναι ένας από τους πιο  φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους και έχει καθημερινή στήλη στην εφημερίδα Σαμπάχ την οποία διευθύνει ο αδελφός του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, υπουργού Οικονομικών και γαμπρός του Τούρκου Προέδρου Ερντογάν.

Στη στήλη της περασμένης Δευτέρας λοιπόν ο  Μπαρλάς υποστήριξε, πως οι Αμερικάνοι στέλνουν εναντίον των εχθρών τους «ειδικές βόμβες» οι οποίες προκαλούν ομοφυλοφιλικές τάσεις μεταξύ των ανδρών.

Ο Μεχμέτ Μπάρλας παρουσίασε ως γεγονός μια θεωρία συνωμοσίας σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές έρευνες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.


Είπε ότι τα έγγραφα για αυτό το έργο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια πριν από αρκετά χρόνια. «Όταν οι ΗΠΑ θεωρήσουν εχθρική μια χώρα και τη βάλουν στο στόχαστρο τους, στα σχέδια τους είναι να ρίξουν μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της χώρας», έγραψε ο Μπαρλάς.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου