Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

Δεν την νοιάζει η ξεφτίλα την Αχτσιόγλου και αλλάζει ημερομηνίες εκκαθάρισης εκκρεμών συντάξεωνΌλη η κυβέρνηση κοροϊδεύει και λέει ψέματα ασύστολα χωρίς ίχνος ηθικής, η Αχτσιόγλου θα έκανε την διαφορά.

Κοροϊδεύει τους συνταξιούχους η Έφη Αχτσιόγλου δήθεν ότι θα γίνει εκκαθάριση των εκκρεμών συντάξεων και αυτοί περιμένουν ακούγοντας την αλλεπάλληλη κοροϊδία της υπουργού εργασίας.

Από τον Ιανουάριο του 2017 που έδωσε την πρώτη υπόσχεση, μιλώντας στην ΕΡΤ  είπε ότι η  εκκαθάριση θα επιτευχθεί στο τέλος του 2018.

Είπε λοιπόν: «Το στοίχημα του Αυγούστου θα πάει λίγους μήνες πιο κάτω, αλλά νομίζω ότι εντός του χρόνου θα επιτευχθεί»,. Προσέξατε το νομίζω έτσι;

Θυμόμαστε χαρακτηριστικά, τον Ιανουάριο του 2017 που κορόιδευε ότι η εκκαθάριση θα γίνει έως τον Οκτώβριο του 2017. Τον Οκτώβριο του 2017 βγήκε στα κανάλια και υποσχέθηκε ότι η εκκαθάριση θα γίνει «οπωσδήποτε τον Ιούνιο του 2018». Τον Μάρτιο του 2018 βγήκε και είπε ότι αντί για τον Ιούνιο του 2018 η εκκαθάριση θα γίνει τον Αύγουστο του 2018. Τώρα βγήκε και είπε ότι η εκκαθάριση ΝΟΜΙΖΩ ότι θα γίνει τέλος του 2018.

Μην μας πείτε ότι συνεχίζει κάποιος να τους πιστεύει;;;;


Αντιδράσεις:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου