Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Αυτό είναι το επίπεδο του Μαξίμου και του ΣΥΡΙΖΑ ο Καρανίκας



Ο ΝίκοςΚαρανίκας εκφράζει το Μαξίμου τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα και δείχνει το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που έχουν τα ακροαριστερά στελέχη της κυβέρνησης.

Αυτή την φορά ο τίποτα Νίκος Καρανίκας που έχει αποδείξει ότι δεν έχει ούτε ηθική, ούτε κάποιο επίπεδο μόρφωσης, και ξεφτιλίζει το Μαξίμου και τον Αλέξη Τσίπρα, επιτέθηκε εκτός της Νέας Δημοκρατίας και σε όλη την αστική τάξη, τους Έλληνες πολίτες δηλαδή που κακός του πληρώνουν τον μισθό για να γράφει ακροαριστερές αθλιότητες.

Μέσω Facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του Αλέξη Τσίπρα, σε πανικό έχοντας συνειδητοποιήσει ότι τελειώνουν, κατηγορεί τη ΝΔ για αλητεία και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίει... η αστική τάξη.

Η κατάπτυστη ανάρτηση του Καρανίκα που δείχνει το επίπεδο των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του Μαξίμου :

«Όταν η αντιπολίτευση γίνεται απο υπόδικο για πρεζεμπορία και φοροφυγάδες τότε ξέρεις ότι η ΝΔ είναι η Δεξιά της εποχής που έδινε τα ρέστα της στους εχθρούς δημιουργώντας τμήματα ταγματασφαλιτών. 

Πραγματικά η αντιπολίτευση πέρασε στην μαφία.

Μας χρεοκόπησαν, μας έκλεψαν, μας ζητάνε και τα ρέστα τρομοκρατώντας την δημοκρατία, την πολιτεία, την κυβέρνηση . 
Η ελληνική αστική τάξη δεν αντιδράει προφανώς γιατί είναι υπό την αιγίδα της μαφίας και της πρέζας ρουφώντας κόκα .... δυστυχώς.

ΝΔ - αλητεία και στο τιμόνι η μαφία»




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου