Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Πήγε να κάνει την πονηρή η Σβίγκου και ξεφτιλίστηκε για τον κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ



Διαβάσαμε στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ, ότι η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου πήγε να κάνει την πονηρή στην Νέα Δημοκρατία και ξεφτιλίστηκε όπως γίνεται πάντα με τους Συριζαίους που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα, παρανομούν σε όλα και μετά κουνάνε το δάχτυλο.

Κάνοντας λοιπόν τη πονηρή και για να απαντήσει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία εναντίον του Θανάση Κρατερού έγραψε : «Όταν ο πανικός συνδυάζεται με την ανοησία, το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση», σχολιάζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, με ανάρτηση της στο twitter και προσθέτει: «Μετά τα fake news περί SMS,η ΝΔ επικαλείται σήμερα άρθρα του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ που δεν υπάρχουν κ τα… μαρούλια του Τσέρνομπιλ για να επιτεθεί χυδαία στον Θ.Καρτερό. Όταν ο πανικός συνδυάζεται με την ανοησία,το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη γελοιοποίηση».



Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Η Ράνια Σβίγκου που θέλει να κάνει και την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με λίγα λόγια  δεν ήξερε το άθρο 5 της ΕΣΗΕΑ και αυτό είναι ντροπή για την θέση που κατέχει.
Το μόνο που ήθελε η Ράνια Σβίγκου με αυτό το μήνυμα χωρίς επιχειρηματολογία ήταν να βρίσει την Νέα Δημοκρατία, και το μίσος της δεν την άφησε  να  διαβάσει σωστά τον κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, και έτσι δεν διάβασε το άρθρο 5 που κάνει λόγο για ασυμβίβαστο και από ότι φαίνεται δεν ήξερε καν ότι υπάρχει και αυτό εκτός της ξεφτίλας την αφήνει εκτεθειμένη.
Το άρθρο 5 μεταξύ άλλων γράφει καθαρά για όποιον ξέρει να διαβάζει πως ο δημοσιογράφος οφείλει «να μην δέχεται επ αμοιβή θέση συναφή με την ειδικότητά του σε Γραφεία Τύπου, δημόσιες υπηρεσίες ή ιδιωτικές επιχειρήσεις που θέτει εν αμφιβόλω την επαγγελματική αυτονομία και ανεξαρτησία του».
Απάντηση μέσα από το twitter, στην εκτεθειμένη Ράνια Σβίγκου έδωσε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωσταντίνος Ζούλας . «Επειδή η Ράνια Σβίγγου δεν έκανε καν τον κόπο να μπει στο site της ΕΣΗΕΑ, είπα λίγο να την διευκολύνω» έγραψε στο twitter ο κ. Ζούλας.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου