Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Στήνει προκηρύξεις ο Παππάς με προκλητικά κριτήρια 5 μόρια το διδακτορικό - 40 η συνέντευξη



Το ότι είναι προκλητικός ο Νίκος Παππάς, στυγνός ακροαριστερός και αδιάφορος για τις αντιδράσεις, το ξέρει όλη η Ελλάδα, έτσι και αλλιώς έχει τελειώσει στην Βενεζουέλα την σχολή Μαδούρο.

Η μοριοδότηση για την προκήρυξη δέκα θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης από τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό δείχνει ποιος είναι ο Νίκος Παππάς.

Στον πίνακα αξιολόγησης προσόντων το πτυχίο βαθμολογείται με 2 έως 5 μόρια, το μεταπτυχιακό με 5 μόρια και το διδακτορικό επίσης, ακόμα και η απαιτούμενη συμμετοχή σε διαστημικές αποστολές βαθμολογείται με μόλις 10 μόρια.

Η συνέντευξη για «την αξιολόγηση της κατανόησης της εργασίας και της προσωπικότητας του υποψηφίου» βαθμολογείται προκλητικά με 40 μόρια και αυτό δείχνει ότι τι και εάν έχεις διαστημική εμπειρία 10 μόρια, πτυχίο 5, μεταπτυχιακό 5 και διδακτορικό 5 σύνολο 25 μόρια, η καλή συνέντευξη δηλώνοντας Συριζαίος θα πάρει  40 μόρια και χωρίς καν να μετρήσει η εμπειρία και τα πτυχία.

Έτσι κρίνει και βολεύει ημετέρους η ακροαριστερά, δεν πρέπει να είσαι άριστος αρεστός πρέπει να είσαι και είναι αδιάφορο η αποτελεσματικότητα.





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου