Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Για ένα κινητό έχασε την ζωή του ο 25χρονος στου Φιλοπάππου - Έπεσε στο κενό κατά την συμπλοκή



Συγκεκριμένα, οι κακοποιοί προσέγγισαν τον Νίκο και την 23χρονη φίλη του προκειμένου να τους ληστέψουν, συνεπλάκησαν, και κατά την διάρκεια της πάλης, εκείνος έχασε την ισορροπία του πέφτοντας στο κενό.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως οι Αρχές δεν αποκλείουν μέχρι ώρας το ενδεχόμενο οι δράστες να έσπρωξαν τον άτυχο νέο.

Δεδομένου του ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο, η αστυνομία αναζητά στίγμα της συσκευής, τόσο του Νίκου όσο και της κοπέλας.

οι αστυνομικοί είχαν επικεντρώσει τις έρευνές τους στην ανίχνευση στίγματος του κινητού τηλεφώνου του άτυχου Νίκου αλλά και αυτού της 23χρονης κοπέλας από την Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, επιχειρήθηκε να διαπιστωθούν ενδείξεις ενεργοποίησης της συσκευής και συγκεκριμένα η περιοχή που τυχόν συνέβη κάτι τέτοιο, ώστε να καθοριστεί η περιοχή επικέντρωσης ερευνών τόσο για τους δράστες όσο και για πιθανούς κλεπταποδόχους.

Σημειώνεται ότι αστυνομικές έρευνες φαίνεται πως επικεντρώνονται σε μία ομάδα ληστών- δύο εκ των οποίων σεσημασμένοι- από το Πακιστάν, με δράση στους δρόμους της Αθήνας.

Πρόκειται για πέντε υπόπτους οι οποίοι και αναζητούνται προκειμένου να προσαχθούν και να ανακριθούν σχετικά με την ληστεία και τον θάνατο του 25χρονου.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν καταγράψει τις ομάδες ληστών που είχαν δράσει στον Λόφο Φιλοπάππου, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και το Ιστορικό Κέντρο.

Μάλιστα, εκτός από την ομάδα των Πακιστανών, στα ίδια σημεία είχε δράσει μία ακόμη ομάδα υπηκόων Αλγερίας, τρεις κακοποιοί από το Αφγανιστάν, τοΜαρόκο και το Μπαγκλαντές αντίστοιχα, και μία ακόμη ομάδα ΡΟΜΑ.

 Αντωνόπουλος Γιώργος
Πηγή : dikaiologitika.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου