Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Με εντολή Τσίπρα η αναστολή κατεδαφίσεων από τον Νοέμβριο του 2015



Τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις κατατέθηκε τον Νοέμβριο του 2015 με εντολή του πρωθυπουργού, όπως καταγγέλλει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μανιάτης επικαλούμενος σχετικά έγγραφα.

Σε ανάρτησή του στο facebook σημειώνει πως μετά από παρεμβάσεις, πάλι με εντολή Αλέξη Τσίπρα, η συγκεκριμένη τροπολογία αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο.

«Το Νοέμβριο 2015, με εντολή Α. Τσίπρα σε Π. Κουρουμπλή κ Ι. Τσιρώνη, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων. Μετά τις παρεμβάσεις μας, πάλι με εντολή Α. Τσίπρα, αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης στο λογαριασμό του στo Facebook.

Ο Μανιάτης στην ανάρτησή του δημοσιοποιεί και την συζήτηση από τα πρακτικά, όπου Γιάννης Τσιρώνης είπε επί λέξη: «Μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμνεο νομοσχέδιο».

Δείτε την τροπολογία, όσο και το απόσπασμα των πρακτικών που δημοσιοποίησε ο πρώην υπουργός:

Γιάννης Μανιάτης
19 ώρες πριν
Το Νοέμβριο 2015, με εντολή Α. Τσίπρα σε Π. Κουρουμπλή κ Ι. Τσιρώνη, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων. Μετά τις παρεμβάσεις μας, πάλι με εντολή Α. Τσίπρα, αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νσχ
No automatic alt text available.
Image may contain: text





ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου