Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Αυτός είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από την δημοσκόπηση της Voxpop



Όλα στα μέτρα του τα θέλει -και τα κατασκευάζει- ο ΣΥΡΙΖΑ, έτσι και με τις δημοσκοπήσεις. Αφού τα ποσοστά του κατρακυλούν μετά το Σκοπιανό σε όλες τις έρευνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποφάσισαν τα κυβερνητικά στελέχη να «δημιουργήσουν» μια δική τους εταιρία. Ετσι κι έγινε.

Η εφημερίδα «Documento» δημοσίευσε δημοσκόπηση μιας άγνωστης εταιρίας η οποία δείχνει ότι… κλείνει η ψαλίδα της Ν.Δ. με τον ΣΥΡΙΖΑ αν και ήταν η πρώτη που δημοσιεύθηκε.

Πρόκειται για έρευνα της εταιρίας VoxPop Analysis, η σύσταση της οποίας έγινε μόλις πριν από ενάμιση μήνα και είναι μονομετοχική ΙΚΕ με μετοχικό κεφάλαιο 100 ευρώ. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το στοιχείο που προκαλεί αίσθηση.

Είναι και το γεγονός ότι διαχειριστής και αποκλειστικός μέτοχος της εταιρίας είναι ο Γιάννης Σκλίας, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κόρινθο το 2015, συνεργάτης της γνωστής από το παρελθόν Common View και πρώην φοιτητής του Χριστόφορου Βερναρδάκη, με τον οποίο έχουν γράψει μαζί κείμενα παρεμβάσεων.



Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 εμφανίστηκε η άγνωστη μέχρι τότε εταιρία Common View και είχε διατυπώσει την εκτίμηση ότι η ψαλίδα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. κλείνει.

Τότε είχε ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος, επειδή μέσα στην ερευνητική ομάδα της Common View περιλαμβανόταν και ένας συνεργάτης του Χριστόφορου Βερναρδάκη που μάλιστα τον ακολούθησε από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο υπουργείο Επικρατείας.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου