Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Στημένο παιχνίδι Τσίπρα - Ζάεφ σε μυστική συμφωνία για δήθεν χρηματισμό να σταματήσουν το ξεπούλημα




Μετά την ακροαριστερή απάτη, γιατί για απάτη πρόκειται από τον Τσίπρα και την ακροαριστερή συμμορία του Μαξίμου για δήθεν χρηματισμούς και Ρώσους πράκτορες, εμφανίστηκε και ο τα πήρα όλα απο τον Τσίπρα Ζάεφ για να συνεχίσει το στημένο παραμύθι χρηματισμούς.

Δεν δίστασε ο Ζόραν Ζάεφ να προκαλέσει τους Έλληνες «αποκαλύπτοντας» δήθεν πως φιλορώσοι Έλληνες επιχειρηματίες χρηματοδοτούν Σκοπιανούς για να υποκινήσουν επεισόδια κατά του δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό και την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Σκοπιανός Ζάεφ αυτό το δήλωσε σε συνέντευξή του στο BuzzFeed News ότι η κυβέρνησή του έλαβε πολλαπλές αναφορές, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα, ότι «Έλληνες επιχειρηματίες» που «διάκεινται ευνοϊκά προς τις ρωσικές θέσεις» κατέβαλαν σε πολίτες της ΠΓΔΜ ποσά από 13.000 δολάρια έως 21.000 δολάρια για να «διαπράξουν βίαιες ενέργειες» ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος, το οποίο θα καθορίσει εάν η χώρα θα μπορέσει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Ο Ζάεφ φυσικά όπως και ο Τσίπρας, αρνήθηκε να κατονομάσει ποιος είναι πίσω από τις πληρωμές αυτές, επικαλούμενος μια εν εξελίξει έρευνα καθώς και τις ευαίσθητες διπλωματικές σχέσεις αναφορικά με την προσπάθεια της χώρας του να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Δήλωσε ότι η αστυνομία ενημερώθηκε για τις πληρωμές αφού έθεσε υπό κράτηση αρκετά άτομα που συμμετείχαν στις βίαιες διαδηλώσεις έξω από το Κοινοβούλιο τον Ιούνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου, ο Ζάεφ δήλωσε ότι σε ιδιωτικές συζητήσεις ζήτησε βοήθεια με το δημοψήφισμα από τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και το "γλύψιμο" στον αμερικανό πρόεδρο δεν είχε τέλος.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου